Aday Adayı Muzaffer ÇAYLI; “İlk Günkü Kararlılık ve Heyecanla Çalışmaya Devam Edeceğim ..! ”


Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer ÇAYLI, AK PARTİ İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasından sonra bir açıklama yaptı.


Çaylı yaptığı açıklamada;


“Partimizin kuruluşundan bu güne insanımıza ve memleketimize hizmet hedefi önceliği ile partimizin ilerlemesi için gayretli bir çalışma içerisinde oldum. Her seçim döneminde başarı çıtamızı yükseltmek için elimden geldiği kadar cefakar ve vefakar şekilde çalıştım. İlk günden bu güne Genel Başkanımız ve Başbakanımızın arkasında olmaktan birlikte yol arkadaşlığı yapmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Bunları aynı heyecanla yaşamaya devam edeceğim. Aday Adaylığım sürecinde centilmence, saygılı bir şekilde çalışma yürüttük. Bugün açıklanan tüm adaylarımızla bu seçim süresince bir ve beraber çalışacağım. Durmayacak Yola Devam Edeceğim. Allah (c.c) ‘nın izniyle; Bir olacağız, Diri olacağız. Beraber olacağız. Bu anlayış doğrultusunda da daha önce açıkladığım gibi Sayın Başbakanımızın arkasında olacağım. Partimizin kuruluşundan bu güne partimize emeği geçen herkese bir çağrı yaparak ; Bu seçimde de gelin hep birlikte “İlk Günkü Kararlılık ve Heyecanla Çalışmaya Devam Edelim..!" Bir kez daha zafere birlikte ulaşalım diyorum.


Başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmak üzere açıklanan tüm İlçe Belediye Başkan Adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. Bir kez daha Sayın Başbakanımıza "DİK DUR EĞİLME KAHRAMANMARAŞ SENİNLE" diyor ve desteklerimi bildiriyorum.“ dedi.


Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adaylığı çalışmalarıyla ilgili olarak da şunları söyleyen Muzaffer ÇAYLI; “Şahsıma Aday Adaylık müracaatımdan bu güne; Kahramanmaraş halkının şahsıma gösterdiği ilgiye teşekkür eder, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.