Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret etti.


Muzaffer Çaylı, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a yaptığı ziyaretinde 11 yıllık Başkanlık döneminde Kahramanmaraş için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi;
“Sayın Başkanım, bugüne kadar siz ve ekibinizle birlikte güzel kentimiz Kahramanmaraş için çok değerli hizmetler yaptınız. Bu hizmetlerinizden dolayı size ve nezdinizde tüm belediye çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Kentimiz Kahramanmaraş’ın gelişmesi için gayret gösterdiniz, kalıcı eserler bıraktınız.“ dedi.


Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret sonrasında, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı’ya yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
“Sayın Muzaffer Çaylı’ya Dulkadiroğlu Belediye Başkan adaylığı yolunda devam eden seçim çalışmaları sürecinde başarılar diliyorum. Hayırlısı olsun.” dedi.