MHP Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Mustafa Daşcı, seçim gezilerine devam ediyor. Daşcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan ve partililerle birlikte Eyüp Sultan ve Sümer Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyaretinde vatandaşları tek tek dinleyen Daşcı, işsizlik üzerine ürettiği çözümleri paylaştı. Eyüp Mahallesi ziyaretinde konuşan Daşcı, mahalleyi çevreleyen ve kışın pislik, yazın ise sinekten geçilmeyen kanalın seçilmesi durumunda üzerinin kapatılacağını çocuklar için oyun alanı haline getirileceğinin sözünü verdi.

Konuşması sık sık halk tarafından sloganlarla kesilen Daşcı; “Bu seçim yerel seçimdir ancak genel seçimmiş gibi Başbakan’ın gölgesine saklanıp oy isteyenleri benim halkım elbet görecektir” dedi.

Adaylığının açıklanmasının ardından elinden geldiğince tüm mahalleleri gezdiğini anlatan Daşcı, şu ana kadar yaklaşık 75 bin kişiyle sohbet ettiğini söyleyerek; “Emin olun seçimlerden sonra göreve geldiğimiz takdirde de tekrar sizleri ziyaret edeceğiz. Sizlerle fikir alış verişine devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha Sonra Sümer Mahallesi’ne geçen Daşcı, burada da bayan seçmenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Kadınların arasından söz isteyen bir şehit annesi 6,5 yıldır görevde olan belediye başkanın hiç mahallerine gelmediğini öne sürerek; “Bir şehit annesi olarak bizleri bir gün hatırlamadı, bizleri hatırlamayanları biz de unutacağız” diyerek Daşcı’ya dertlerini sıraladı.

Daşcı da, şehit aileleri için ayrı bir çalışma yapılacağının sözünü verdi. Mahalle kadınları ise, oylarını partiye göre değil kişiye göre vereceklerini belirterek; “Bu sefer değişim, bu sefer Daşcı” sloganı attılar. (www.kanal46.com)