AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart Perşembe günü Malatya’da yapacağı mitinge tüm Malatyalıları davet etti.


Parti binasında, merkez ilçe AK Parti Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Başkanı Osman Güder ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Mart Perşembe günü saat 16.00’da Yeni Belediye yanındaki miting alanında Malatyalılara sesleneceğini kaydetti.


Tüfenkci, “Ezilenlerin hür sesi olmak, sessiz dünyanın gür sesi olmak, kararlı duruşlu durmak, anaların duasını alıp zalimlerin rüyasında olmak, mazlumlarla beraber olmak her babayiğidin harcı değildir. Türkiye sevdalısı, Malatya sevdalısı AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bir takım gruplar, bir takım sermaye, bir takım karanlık güçlere karşı 'Yeter söz de karar da milletindir' dedi ve dik durmaya devam etti. Bizler her gün biraz daha büyüyen ve gelişen ülkemizin üzerinde oynanan oyunların milletimiz tarafından açık ve net olarak görüldüğünü bilmekteyiz. Bugün geldiğimiz nokta da yine karanlık bir senaryo sahneleniyor. Gezi olayları ve sonrasında ise 17 Aralık operasyonuyla devam eden süreç, Başbakanımız için, Türkiye için akla hayale gelmeyen bir oyunun sahnelendiği noktaya geldi. İnşallah 30 Mart’ta milli iradeye karşı oynanan bu oyuna Malatyalı hemşerilerimiz 'Dur' diyeceklerdir. Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 6 Mart 2014 Perşembe günü saat 16.00’da Yeni Belediye yanındaki miting alanında kadirşinas Malatya halkımızla buluşacaktır. Tüm Malatyalı hemşerilerimizi mitinge davet ediyorum” dedi.


Bülent Tüfenkci, Başbakan Erdoğan’ın Elazığ’dan Helikopterle gelip Malatya İnönü Stadı’na ineceğini, daha sonra Malatya miting programı öncesinde Malatya Valiliğini de ziyaret edeceğini ve mitingden sonra da Malatya’dan ayrılacağını sözlerine ekledi.(İHA)