12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçim öncesinde milletvekili aday adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Parti tüzüğüne göre il ve ilçe yönetimlerinde bulunan isimlerin milletvekili aday adaylığı için istifalarını vermek üzere tanınan süre bugün akşam sona eriyor.

Buna göre şu ana kadar AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetimi’nde bulunan ve il başkan yardımcısı olarak görev yapan Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, Av. İsmail Kahveci ve Mahir Tufan’ın istifa dilekçelerini bugün partiye teslim ettikleri öğrenildi. Bunun yanında İl Yedek Yönetimi’nde bulunan Sadık Uslular’ın da önceki gün istifa dilekçesini partiye teslim ettiği bilgisine ulaşıldı. Kahramanmaraşlıların Süvari mağazasından tanıdığı bir isim olan Uslular'ın memleketi Adana'dan aday adayı olacağı öne sürüldü.

Kahramanmaraş kamuoyunun büyük merakla beklediği mevcut İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un istifa edip etmeyeceğinin ise Pazartesi günü netlik kazanacağı öğrenildi.

Öte yandan; Elbistan ilçesinde de İlçe Başkanı Bünyamin Kılınç’ın yanı sıra 3 kişi daha istifasını verdi. İstifalarını veren isimlerin ise; İlçe Yönetiminden Veysel Çiflik ve Eyüp Ceren ile Kadın Kolları Yönetiminden Aynur Soydan olduğu öğrenildi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim