Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Belediye Başkan aday adaylarından, Belediye eski İmar ve Şehircilik Müdürü Zeynel Abidin Şerefoğlu'yu MHP seçim bürosunda görenler; "Acaba Zeynel bey aday olamayınca MHP'ye mi geçti" yorumlarında bulundular.

Ancak işin aslı yapılan araştırma ve MHP'den yapılan açıklama sonrasında ortaya çıktı. Gerçi siyaset bu, hiç belli olmaz ki...Türkiye'de siyasette 24 saat bile çok uzun bir süredir derler...

Bilindiği gibi, Zeynel Abidin Şerefoğlu gibi Balkan Türk'ü ve halen Kahramanmaraş Belediye Meclisi üyesi olan Ergün Dalyan, Poyraz tarafından yeniden aday gösterilmeyince AK Parti Belediye Meclisi aday adaylığı başvurusunu geri çekmiş, bu durum ise Kahramanmaraş'ta yaşayan Balkan kökenli kişilerin AK Parti ile arasının açıldığı yorumlarına neden olmuştu.

ŞEREFOĞLU’NDAN DAŞCI’YA`NEZAKET ZİYARETİ'

MHP'den yapılan açıklamada aynen şöyle denildi: "Kahramanmaraş Belediye İmar Müdürü olan Zeynel ŞEREFOĞLU, DAŞCI’yı seçim bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

Kahramanmaraş İmar müdürü olan Zeynel ŞEREFOĞLU Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK Parti) belediye başkanı aday adayı olmuş fakat aday olarak gösterilmemişti. Bunun üzerine eski görevine devam etmeyen ŞEREFOĞLU ziyaret amacının DAŞCI’YA hayırlı olsun demeye geldiklerini belirtti.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede DAŞCI Zeynel Beyi seçim bürosunda ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ` Kendilerinin bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum` dedi. Zeynel Bey kentimize çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Şehrimizin böyle kişilerin kıymetini çok iyi bilmesi gerektiğini belirten DAŞCI Zeynel Bey ve ekibine bu nezaket ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim