Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 10 Haziran Cuma günü yapılan ‘Ses ver Kahramanmaraş’ mitinginden Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin memnun ve mutlu ayrıldığını bildirdi.

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, yaptığı yazılı açıklamada; “Teşkilat Mensuplarımıza ve Saygıdeğer Kahramanmaraş Halkına teşekkür ediyoruz. MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli, Mitinge halkımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı tüm teşkilatlara teşekkür etti” dedi.

Bastırmacı, mitingdeki coşku ve heyecanın Kahramanmaraşlıların Devlet Bahçeli’ye olan özlem ve inançlarının göstergesi olduğunu, bu inancın yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin sonuçlarına doğrudan yansıyacağını belirttikten sonra Genel Başkanımızın Devlet Bahçeli’nin Kahramanmaraş’tan memnun ve mutlu ayrıldığını ve teşkilatları yaptığı hazırlıktan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Bastırmacı; “Mitingin düzenlenmesinde emeği geçen il ve İlçe teşkilatının tüm mensuplarına, Ülkü Ocaklarının tüm genç bozkurtlarına, kadın kolları teşkilatının cefakar Asenalarına ve katkılarını esirgemeyen tüm ülküdaşlarımıza emeği geçen tüm hemşehrilerimize ve Partimizin Milletvekili adaylarına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. (www.kanal46.com)