Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen, önceki akşam MADO Evi’nde yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

20 Mart’ta yapılan temayül yoklaması ve adaylık süreci hakkında gazeteciler ile fikir alışverişi yapan Gökşen seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Temayülde çıkan sonucun kendisini memnun ettiğini söyleyen Gökşen şunları söyledi: “Tabii ki daha yukarı sıralarda yer almayı ümit ediyorduk. Ancak aldığım oy oranından daha çok her sandıktan lehimize aynı oranda oy çıkması idi. Birebir görüştüğümüz her vatandaşı bir şekilde etkilemeye çalıştık. Şu anki durumumun dışında her zaman Kahramanmaraş için çalışmalarda bulundum. Ben ve benim gibi insanlar için hizmet etmek bir tür alışkanlıktır.

Kahramanmaraş’ı ileriye taşıyacak her türlü projenin, her türlü görüşün içinde olmaya çalıştık ve çalışacağız. Tabiî ki temayül bizim için önemliydi. Ancak hepimizin bildiği gibi bundan sonrada önemli aşamalar var. Biz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah nasip olursa bu sorunların çözümü için Ankara’da çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Sevenlerim ve çok değerli siz basın mensuplarına burada bulunduğunuz ve destekleriniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Gökhan Gökşen, toplantı sonrasında diğer aday adayları ile birlikte mülakat için başkent Ankara’ya gitti.