AK Parti Kahramanmaraş 5. sıra Milletvekili adayı Sevde Beyazıt Kaçar, demokrasi adına yapılacak yeni anayasanın, özgürlüklerin önünü iyice açacağını bildirdi.

Bayan Kaçar, Ekinözü ilçesindeki Seçim bürosunu ziyaretinde, 12 Haziran seçimlerinde milletin oylarıyla oluşacak meclisin kendi anayasasını yapacağını, demokratik özgürlüklerin önünü açan, insan haklarını daima ön planda tutan, anayasal krallıklar denen bazı kurumların artık anayasal kurallar içerisine sokulacağı bir anayasa hazırlanacağını ifade etti.

Bu çalışmaların gerçekleşmesi için AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini vurgulayan Kaçar, şöyle konuştu:

"Özellikle sağlık ve eğitim alanında 2002 yılından bu yana büyük atılımlar gerçekleşti. Artık hiç kimse hastane kuyruklarında beklemeden tedavi oluyor. Yoksulu hatırlayan tek partinin biziz. Devletin desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Amacımız, yardıma muhtaç aileleri tespit edip yararlanabilecekleri yardımlar konusunda bilgilendirecek aile sosyal destek uzmanları ile buluşturmak. Bu uzmanlar engelli bir çocuğu olan ailenin başvurusuna gerek kalmadan o ailedeki engelliye ulaşacak ve gerekli olan rehabilitasyon hizmetini verecek. "