Ak Parti Genel Merkezi tarafından Karacasu beldesinde yaptırılan ve belediye başkan adayının belirlenmesini amaçlayan anket çalışmaları çıkan tatsız olaylar nedeniyle durduruldu.

Genel Merkez tarafından Gaziantep bölgesinden gelen üniversite öğrencilerinden oluşan anketörler Karacasu’da 31 Ocak Pazar günü 3 mahallede anket yaptılar. 1 Şubat Pazartesi günü de 2 mahallede anket yapılmaya devam edildi. Anketler devam ederken bazı tatsız tartışmalar nedeni ile olaylar meydana geldi. Karacasu’da çıkan olaylar sırasında bazı kişilerin hafif şekilde yaralandıkları bilgisi alınırken, gözaltıların da bulunduğu öğrenildi.

Çıkan tartışma ve arbede sırasında yaralılardan bazıları ayakta tedavi edilip taburcu edilirken, Mehmet Yaşar isimli 44 yaşındaki vatandaşın hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi. Yenişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Mehmet Yaşar şunları anlattı:

"Polise verdiğim ifadede de söylediğim gibi; Karaziyaret Mahallesi’nde yapılan anketler sırasında kavga çıktı. Hüseyin ile Süleyman Topçuoğlu ikisi bir bana çöktüler. Hüseyin Topçuoğlu silah kabzası ile diğeri ise değnekle bana saldırdı. Ondan sonrası hatırlamıyorum. Çıkan kavgayı ayırmak için oraya gitmiştim. Hatta olay bitmiştir. Olayı tekrar Hüseyin Topçuoğlu başlattı.”
(MMM - www.kanal46.com)