CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, “Dengir Fırat'la tartışmamız seviyeliydi. Ama Gökçek'in seviyesini görünce, mutlaka başka bir takım girişimleri olacağını düşünüyorum. Bu yüzden artık koruma talep etmek gerekiyor” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam Star TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu canlı yayında yaşadığı Melih Gökçek düellosunun ardından Çankaya'da bir balıkçıda açık oturumu değerlendirdi. Vatan Gazetesi'nin haberine göre, lokantadaki vatandaşların ayakta alkışladığı Kılıçdaroğlu, “Bugün doğum günümü eşim ve ailemle kutlayacağıma, Gökçek'le kutladım. Umarım bu tartışma Ankara halkı için de bir doğum günü olur. Çünkü bundan sonra Ankara halkı Gökçek'ten kurtulacaktır” dedi.

'TARTIŞMADAN SONRA ENDİŞEM VAR'

Daha önce Dengir Mir Mehmet Fırat'la programa çıktığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Çok seviyeli bir tartışma olmuştu. O tartışmadan sonra benim güvenlik açısından bir kaygım olmadı. Ama Gökçek'le tartışmadan sonra böyle bir endişem var. Özellikle Gökçek'in seviyesini ve tavrını görünce, mutlaka başka girişimleri olacağını düşünüyorum. Bu yüzden artık koruma talep etmek gerekiyor” dedi.

ANKARA BAŞKANI ACZ İÇİNDE KALDI

Kılıçdaroğlu tartışmayı da şöyle değerlendirdi: “Gökçek iddialarımı anlatmama fırsatı vermedi. Sürekli müdahale etti. O kadar ki Ankara başkanının bu kadar acz içinde kalacağını sanmazdım. Ben iddialarımı söylerim, Gökçek de uygar bir insan olarak yanıt verir diye bekledim. Olmadı. Düzey düşüktü.”
Editör: TE Bilisim