Kahramanmaraş siyasetinin genç ve etkin isimlerinden Ömer Özkan’ın 27 Mayıs 2010 tarihinde yönetimi ile birlikte istifa etmesinden tam iki ay sonra MHP’nin Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanlığına genel merkez tarafından atama yapıldı.

Buna göre Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mesut Tosun, parti binasında bugün saat 11’de yapılan basın toplantısında görücüye çıkartıldı. MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’nın görev yazısını tebliğ ettiği Çiçeği burnunda Başkan Mesut Tosun, il yönetiminde muhasip üye olarak görev yapıyordu.

Bastırmacı’nın ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiği yeni başkan Tosun şunları söyledi: “Bizi bu göreve layık gören Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkan yardımcımız Bülent Didinmez’e teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuz çok değerli arkadaşlarımızdan her kesimi kucaklayacak kariyerli ve sevilen kişilerden oluşmuştur. Camiamızdan bize yardımcı olmalarını teşkilatımızla birlikte hareket ederek başarımıza ortak olmalarını istiyoruz, Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına hepinize teşekkür ediyorum.”

İŞTE YENİ BAŞKAN MESUT TOSUN’UN BASIN AÇIKLAMASI

“Sayın; İl Başkanım, Kıymetli Misafirler, Basınımızın Değerli mensupları:

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe teşkilatı olarak göreve başlamamız dolayısıyla yapılan toplantıya hoş geldiniz.

Aziz dava arkadaşlarım;

Bizi bu göreve layık gören başta Genel başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ’ye, Teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkan yardımcım Bülent DİDİNMEZ’e teşekkür ediyorum. Ayrıca atama sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen MHP İL TEŞKİLATINA, Sayın Millet Vekilimiz Mehmet Akif Paksoy’a, Yan kuruluşlarımıza ve Ülkücü camiaya teşekkür ediyorum. Güvenlerine layık olmaya çalışacağız.

K.Maraş merkez de MHP’yi layık olduğu yere birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak getireceğimize inancım tamdır.

Türk siyasi hayatında 40 yılı aşkın süredir VAROLAN MHP kurulduğu günden bu yana aynı çizgide, aynı fikirde, aynı kararlılıkta dik duruşuyla milli ve manevi değerlere bağlı Türk Milliyetçiliği ülküsü idealiyle mücadelesini sürdürmektedir. Kurulduğu gün ne demişse bugün de aynısını söylemektedir.

“KALICI OLAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR”

MHP sadece bir siyasi partinin adı değil, yüce bir davanın kutlu bir yürüyüşün adıdır. MHP de başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri görevi bir öncekinden alır, bayrağı daha da yükseltmek için mücadelesine devam eder. Vakti geldiğinde bu görevi bir sonraki arkadaşlarına güvenle devreder.

Şunu söylemek istiyorum: Kalıcı olan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bundan dolayı bizden önce görev yapan tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlarım; 40 yılı aşkın süredir MHP birçok engeller ve zorluklarla karşılaşmıştır. Özellikle bölücü terör ve aşırı sol örgütlerin hedefi haline gelmiştir. Beş bin’e yakın vatan evladı sadece ülkücü - milliyetçi oldukları için şehit edilmişlerdir. Ülkücü camia şehitleri için ağlamamış, acılarına içlerine atmışlar ve şehitlerinin arkasından SEN BORCUNU ÖDEDİN SIRA BİZ DE ÜLKÜDAŞ demişlerdir.

30 yıldır ülkücü şehitleri hiç ağzına almayanlar bu gün onlardan Nemalanmak için sahte gözyaşı döküyorlar ülkücü şehitlerin sahte gözyaşlarına ihtiyacı olmadığı gibi Milliyetçi Hareketçiler kendi üzerinden nemalanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceklerdir.

Yönetim kurulumuz çok değerli arkadaşlarımızdan her kesimi kucaklayacak kariyerli sevilen kişilerden oluşmuştur.Camiamız dan bize yardımcı olmalarını teşkilatımızla birlikte hareket ederek başarımıza ortak olmalarını istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ateş çemberinden kurtulmak için bütün ülküdaşlarımızı KUTLU ÇATI altına davet ediyorum.”

İŞTE MHP’NİN YENİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ:

BAŞKAN: Mesut Tosun

ÜYELER:
Ali Armut, Aydın Pakdamar, Bayram Özanlayan, Barış Ekiz, Bilal Oktay, Burak Kavak, Çağrı Karabina, Davut Çalışkan, Emrullah Türcan, Erdi Harmankaya, Fatih Çevik, Hasan Sarıkaya, Hüseyin Hürüm, Hacı Kral, İdris Gökçe, İsmail Reyhanlıoğlu, Kadir Bastırmacı, Lütfi Gemci, Lütfi Varol, Metehan Hiçyılmaz, Mehmet Cilve, Mehmet Karahanlı, Metin Başçıl, Metin Kantarcı, Mustafa Akpınar, Mustafa Akyar, Murat Telli, Mustafa Azparlak, Muharrem Orçan, Neslihan Koca Nergiz, Oğuz Ayranpınar, Orhan Güzel, Selçuk Küçükkaya, Şeref Fidan ve Şıhlı Mehmet Önal. (www.kanal46.com)