MHP'nin Kahramanmaraş milletvekili aday adayları düzenlenen bir törenle basın aracılığı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde çok sayıda partlinin katılımı ile 2 Nisan 2011 cumartesi günü gerçekleştirilen coşkulu törende MHP'nin Kahramanmaraş'taki 25 milletvekili aday adayı tek tek tanıtıldı.

KATILIM VE İLGİ HAYLİ YÜKSEK OLDU...

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, 24. dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylarını tanıttı. 25 aday adayının katıldığı törende, her bir aday adayına kendini tanıtmak için 3’er dakika süre verildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen aday adayın tanıtım toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törende bir konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Ak Partiyi sert dille eleştirdi. Bastırmacı; “2002 yılından beri ülkemizi yöneten AK Parti hükümeti geldiğimiz bu noktada her yönüyle sınıfta kalmıştır. Ülke yangın yerine dönerken, Yolsuzluklar, İhanetler, Yıkım projeleri, yoksulluklar ve daha sayabileceğimiz birçok olumsuzluklar bu iktidar döneminde zirveye çıkmıştır. Cumhuriyetin tüm kazanımları yabancı sermaye ye peşkeş çekilirken, ekonomi dibe çökmüş, yatırım namına bir çivi dahi çakılmamıştır” dedi.

AK PARTİ ARTIK MİADINI DOLDURDU…

Habur’da teröristlerin kırmızı halıyla karşılanışının hafızalardan silinmediğini, bunun üzerine terör örgütünün hamiliğini yapan Barzani’nin ziyaret edilerek ‘kardeşim’ diye kucaklandığına da dikkat çeken Bastırmacı konuşmasını şöyle sürdürdü; “O bölgede Barzani ve Talabani’nin kıyımına uğrayan Türkmen liderlerinin görüşme talepleri ise ret edilmiştir.

Her gün, her dakika Türk Milletini rencide etmek için yarışan Ak Parti hükümeti artık miadını doldurmuştur.

ARTIK BUNLARA DARBE VURMA ZAMANIDIR

Artık gün gelip çatmıştır. Miadını dolduran bu ihanet şebekesine son darbeyi vurmanın zamanı gelmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi 12 Haziran 2011 günü yapılacaktır. Ülkesini, Vatanını ve milletini seven her TÜRK evladının ve Misak-ı Milli sınırları içinde yaşayan her TÜRK vatandaşının üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Türk Milleti Şerefli polisimize Tokat atan hainleri şımartıp cesaretlendiren bu hükümete en büyük tokadı atacaktır.

13 HAZİRAN SABAHI BU REZİLLİKLER SONA ERECEK

Allah’ın izniyle 13 Haziran 2011 günü Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı ile bu rezillikler sona erecek, tüm bu tahribatlar onarılacak, ülkemiz şahlanışa geçecek ve 2023’te lider ülke Türkiye ideali Milliyetçi Hareketin iktidarında gerçekleşecektir.

Kahramanmaraş 2 dönemdir iktidara 13 milletvekili veren ve yerelde de 5 dönemdir belediyeyi teslim eden bir ilimiz. Ama ne yazık ki bu desteğin karşılığını da bu zihniyetten hiçbir şekilde alamamıştır. Bakanlık sözü verilmiş; kandırılmış, Büyükşehir denmiş; olamamış, bölge araştırma hastanesi diyerek normal hastaneye razı edilmiş. Yani Hep kandırma, hep yalan dolan. Kahramanmaraşlı verdiği fırsatı değerlendiremeyen bu yalancılara en güzel cevabı verecektir.

BİZDE ADAY ADAYLIĞI DAVA İÇİNDİR

Bizim hareketimizde, davamızda insanlar İhale için, Makam Mevki için ve şahsi ikbal için aday adayı olmazlar. Bizim aday adaylarımız bu davaya gönül vermiş, bu ülkeye, bu ülküye canını adamış insanlardır.

Diyorlar ki AKP’den 106, MHP’den 25 aday adayı varmış. Neden bu kadar fark varmış. Bende diyorum ki; AKP’den her kişi aday olabilir. Milliyetçi Hareket Partisinden ancak ve ancak ER Kişi aday olur. Bu baskı ve zulüm ortamında AK Parti’ye karşı adayı kardeşlerimi kutluyorum. Ayrıca şu da çok iyi bilinmelidir ki, Tüm Teşkilatlarımız İl ve ilçeleri ile aday adaylarımızın yanında, eşit mesafedeyiz.

İSTEYEN HER ADAY ADAYIMIZLA BASIN TOPLANTISI YAPTIK

Aday adaylığı sürecinin ilk gününden beri isteyen her arkadaşımızla basın açıklamasını parti binamızda beraber yaptık. Birliğimizi, beraberliğimizi her zaman gösterdik ve göstereceğiz de.”

MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun ise yaptığı konuşmada, 12 Haziranda yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak, “12 Haziran 2011 seçimleri liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin belirttiği gibi sadece bir milletvekilli seçimi değil, ülkenin ve milletin var olma yok olma seçimidir.” Dedi.

BU VATAN BİZE PİYANGODAN ÇIKMADI

Amerika’nın Ak Parti ile İmralı canisinin anlaşarak bu ülkeyi bölme ve parçalama heveslerinin seçim sonrasına bırakıldığını iddia eden Tosun, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu vatan bize piyangodan çıkmadı her karışında şehit kanı vardır. Çanakkale’de, Kocatepe’de, Dumlupınar’da ve yurdun her köşesinde şehitler verilmiştir.

Kahramanmaraş kurtuluş mücadelesinde Müslüman Türk kadınına uzanan eli kıran Sütçü İmam’ın, ‘kalede yabancı bayrak dalgalanırken Cuma Namazı kılınmaz’ diyen Rıdvan
Hocanın, ‘bu din bahsidir, davulumu çalmam’ diyen Abdal Halil Ağanın ve diğer şehitlerimizin emeği vardır kanı vardır.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

Milliyetçiler hareketçiler elbette şehitlerine sahip çıkacaklardır. Şehitleri için gururla haykıracaklardır. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

Vatan bir bütündür parçalanamaz. Bölücülerin ve yandaşlarının hevesi kursaklarında kalacaktır. Karşılarındaki gücün ne olduğu bilmemektedirler. Karşılarındaki güç, 5 bini aşkın şehidi olan ülkücü harekettir, milliyetçi harekettir.

BU HAREKET İKTİDAR OLMAYI HAK EDİYOR

40 yılı aşkın süredir bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu hareket iktidar olmayı hak etmiştir. Ama iktidar olmak için güç birliğine ihtiyaç vardır. Kişisel hesapları, bir takım asılsız mazeretleri, bir tarafa bırakarak teşkilat içerisinde güç birliği yapma zamanı gelmiştir. Her ülkücü sanki kendisi aday gibi çalışmalı ve milliyetçi hareketi iktidar yapmalıdır. Bir takım ülkücü geçinenleri malzeme yapan Ak Parti milliyetçi hareketi yıpratmaya çalışmaktadır. Ülkücünün yeri MHP’dir. MHP dışındaki yerlerde ülkücülük rolü yapanlar biliniz ki ya haindir ya da satılmıştır. Hedefimiz Başbakan Bahçeli tam yol ileridir.”

MHP’DEN KİMLER ADAY ADAYI OLDU?

Konuşmaların ardından alfabetik sıraya göre Aday Adayları kürsüye davet edilerek, verilen 3 dakika içerisinde kendilerini ifade etme imkânı buldular. 25 aday adayının içerisinde ise video kliple tanıtım yapan Türk Telekomünikasyon Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Ejder Oruç tüm dikkatleri üzerine çekti.

MHP’de aday adayı tanıtım toplantısına katılan aday adaylarının isimleri ise şöyle (alfabetik sıra) Adem Ünalan, Ahmet Biçici, Alparslan Kenger, Aydoğan Büyüköz, Ayhan Özer, Cengiz Yaman, Ejder Oruç, Esat Bütün, Fahrettin Oğuz Tor, Fikret Ali Arayan, Günay Kodaz, Gürsel Eker, Hüseyin Cahit Gökşen, Kadir Tanış, Kamil Koca, Kerim Yılmaz, Mehmet İlker Canbolat, Necati Karatuluk, Neslihan Koca Nergiz, Nida Gönen, Nusret Güloğlu, Sefer Aycan, Şule Arıkan, Tevfik Akif Tolun. (MANŞET / www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...