Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi (NFK KM) önünde düzenlenen törenle 29 Mart Yerel seçimlerindeki adaylarını tanıttı. Coşkulu kalabalık NFK KM salonuna sığmayınca, toplantı mitinge dönüştü. Burada partililere hitap eden MHP Genel Merkez Muhasip Yardımcısı Mehmet Nacar; “Davos’taki tavrı her yerde bekliyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Nurettin Demircioğlu ise, 29 Mart yerel seçimlerinde üç hilalli bayrağı Kahramanmaraş Belediyesine asacaklarını söyledi. MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan aday tanıtımı sırasında partililerini coştururken, Belediye Başkan adayı Mustafa Daşçı, 30 Mart sabahı Kahramanmaraş’ta değişim rüzgarı estirerek, “bu şehri yeni ufuklara taşıyacağız” dedi.
Bugün öğleyen saat 13.00’da başlayan tanıtım programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Muhasip Yardımcısı ve 21. Dönem Kilis Milletvekili Mehmet Nacar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta gördeği tepkiyi tebrik ettiklerini belirterek; “Aynı tavrı her yerde bekliyoruz” dedi.

Nacar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında; “İsrail devlet başkanı Davos’ta büyük bir terbiyesizlik yaptı ve başbakan tarafından cevabını aldı. Biz başbakandan aynı tavrı ve duruşu, PKK sorununda Barzani’ye, Kıbrıs sorununda Rumlara, Ermeni sorununda diasporacılara göstermesini bekliyoruz. Bu davranışı gerçekten samimi ise kendisini tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

29 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda da bulunan Nacar; “bu seçim Türkiye’nin geleceği açısından çok önemlidir. Bu nedenle vatandaşlarımız; ben bilirim tavrı takınan, vatandaştan uzaklaşanları değil sadece memlekete hizmet etmek isteyen kadrolarımızı iş başına getirmelidir. Ben adaylarımızı, memleketimizi kucaklayan, sadece bulundukları yeri kalkındırmayı hedefleyen bir kadro hareketi olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Nurettin Demircioğlu ise, 29 Mart yerel seçimlerine her zamankinden daha iddialı hazırlandıklarını belirterek, partilerini yerel yönetimlerde iktidara taşıyacaklarını vurguladı. Demircioğlu; “Biz önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen bir siyasi hareketin mensuplarıyız. İşte bu siyasi hareketin tek başına iktidarının artık tam zamanıdır. 8-9 Şubat tarihlerinde 85 yıllık cumhuriyet tarihinde 40. Yılını dolduracak olan partimiz, 29 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş’ta birinci parti olacaktır. Biz 62 beldenin tamamında seçime giriyoruz, bunların 55’ini kazanmayı, 41 İl Genel Meclis üyeliğinin en az 21’ini kazanmayı arzu ediyoruz” dedi.

1989 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta süregelen misyonu değiştireceklerini öne süren Demircioğlu; “Sorunlarımız artarak büyüyor. Artık Kahramanmaraş için değişim zamanıdır. Değişimin adresi ise MHP’dir. İnşallah 29 Mart’ta üç hilalli bayrağımızı Kahramanmaraş Belediyesine dikeceğiz” diye konuştu.

MHP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşçı da, seçimleri kazandıkları takdirde, tüm zamanını bu şehri geliştirmek ve sorunlarını çözmek için harcayacağını söyledi.

Daşçı; “Bende yıllardır sizinle birlikte bu şehirde yaşıyorum ve yaşadığınız sorunları biliyorum. Bu şehri yaşanabilir bir kent yapmak için yola çıktım. Geleceğimiz olan gençlere daha güzel bir kent oluşturmak için yola çıktım. Yolları düzgün, vatandaşın ayağının çamura batmadan bir yerden bir yere gittiği, çöp sorunu olmayan, trafik çilesi yaşanmayan, hava kirliliği olmayan, yemyeşil parkları olan bir kent oluşturmak için yola çıktım. Spor alanlarıyla, kültürüyle, tarihi dokusuyla Türkiye için marka olacak bir şehir oluşturmak için yola çıktım. Bu yolda bana destek olmaya, beni sizlerin adına belediye başkanlığına getirmeye var mısınız? Bende belediye başkanlığına geldiğimde tüm zamanımı siz şehrimin güzel insanlarına harcayıp, bu şehri daha yaşanabilir bir kent haline getireceğim” şeklinde konuştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy’un da katıldığı programın sonunda MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, belediye başkan adaylarını partililerine tanıtılırken, diğer partilerden MHP’ye geçen siyasilere rozetleri takıldı. Programın sonunda tüm belediye başkan adayları toplu fotoğraf çektirdiler. (www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...

Editör: TE Bilisim