Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Belediye Pasajı esnafının çok zor durumda olduğunu belirterek, bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini söyledi.

Bastırmacı, bazı milletvekili adayları ile Orta Hal arsası üzerine geçici olarak taşınan belediye çarşısı esnafına yaptıkları ziyarette, belediyenin esnafın sorunlarına uzak kalmaması gerektiğini belirtti.

Belediye Pasajı esnafının durumunu yakından takip ettiklerini hatırlatan Bastırmacı, ''Bu mesele mutlaka çözülmeli. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan meseleyi biliyoruz. O zaman da söylemiştik. Bakıyoruz değişen bir şey yok'' dedi.

Kahramanmaraş Belediyesi'nin kentin gelişimine katkı sağlamadığını savunan Bastırmacı, şunları kaydetti:

''Kentsel Dönüşüm Projeleri mi hayata geçirildi? Altyapı mı tamamlandı? Maalesef yağan yağmurlarla trilyonluk belediye binamız dahi yağmurlar altında kalarak bilgisayar ağları çöktü.''

MHP olarak her zaman esnafın yanında olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Bastırmacı, 12 Haziran seçimlerinde esnafın da MHP'nin yanında olmasını istedi.

Öte yandan; ilçe seçim bürolarının açılışlarını bir bir yapan MHP, bunların tamamlanmasının ardından kent merkezindeki seçim çalışmalarına büyük ağırlık verecek.