Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan; “6 yıldır Türkiye’nin başında olan iktidarın ülkemizi nerelere getirdiği malumdur. 6 yıl önce Türkiye Cumhuriyet’inin resmi arabaları şehit cenazelerine tahsis edilirdi, bugün bu arabalar terörist cenazelerine tahsis edilmektedir.” diye konuştu.

MHP Önsen Belde Teşkilatı Hizmet binası ve Önsen Belediye Başkan Adayı Duran Uğurlu’nun seçim bürosu açılışında konuşan Özkan, iktidardaki Ak Parti’ye yüklendi. Dün bir başçavuşun karşısında esas duruştu duranların bugün bir Başbakan’a hakaret ettiklerini ifade eden Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Destek verdiğiniz vekiller kaç defa buraya geldi?

“Özellikle Güney Doğu’da yerel yönetim temsilcileri, bu ülkenin temsilcilerini bu ülkenin yöneticilerine kafa tutabilmektedir. Bunları yapan insanlara karşı iktidarın ise hiçbir yaptırım gücü bulunmamaktadır. Ak Parti’ye Kahramanmaraşlıların verdiği destek ile 1. dönemde 7 Milletvekili, 2.dönemde 6 Milletvekili…Geçen 6 yıl içerisinde bu 13 Milletvekili kaç defa geldi. 13 Milletvekili Önsen’e hangi hizmetleri getirdi, verdiğiniz desteğin karşılığı olarak Önsenlilere neler getirdiler. Herkes biliyor ki hiçbir şey getiremediler, Pınarbaşı Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Yeşilyurt mahallesi ile Önsen’in yaklaşık 5 bin nüfusu var. Bu 5 bin kişilik nüfusu ile Önsen birçok hizmete muhtaçtır.

Merkeze çok yakınsınız fakat içme suyu sıkıntınız var

Bu gün Kahramanmaraş’a çok yakın bir belde olmasına rağmen Önsen içme suyu sıkıntısı çekmektedir. Hâlâ Sağlık Ocağındaki doktor ve ebe sıkıntısı çözülebilmiş değil, Önsen 6 yıl öncesine kadar tarımla geçinmekteydi ama bu gün pamuğunuz, mısırınız, buğdayınız ve biberiniz ne kadar para kazanıyor. Bunların hesabını yapmanızı istiyorum. Uzun zamandır Önsen Belediye Başkanlığı görevini yapan bir arkadaşımız var.. Bugün burada içimizden biri olan 15 yılı aşkın süre muhtarlık yapmış ve sulama birliğinde de başkanlık yapmış olan Duran Uğurlu arkadaşımızın MHP Önsen Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamak için toplanmış bulunmaktayız. Önsen halkının sıkıntılarını en iyi şekilde Duran Uğurlu’nun bildiğine inanıyorum. İçinde Türkiye sevdasını taşıyan, milli heyecanı yüreklerinde taşıyan bütün Türk milliyetçilerini ve bütün Önsenlileri bu mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Bayrağı altında toplanmaya çağırıyoruz.”

Önsen’i hizmetle tanıştıracağım

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Nurettin Demircioğlu ile bazı yöneticilerin de katıldığı törende; MHP Önsen Belde Belediye Başkan Adayı Duran Uğurlu ise yaptığı konuşmada; ülkenin birlik beraberliğinin teminatı güvencesi olan MHP’den aday olduğunu, beldede birlik beraberliğin kalkınmasını ve gelişmesini, güzelleşmesini bu çatı altında sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

Sulama Birliği Başkanlığı ve Önsen’de 15 yıldır muhtarlık yaptığının da altını çizen Uğurlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sulama Birliği ve muhtarlığım dönemimdeki çalışmalarım yağacağım çalışmaların güvencesidir. Beldemizde önemli gördüğüm problemlerin başında içme suyu ve kanalizasyon gelmektedir. İçme suyumuz şu an yeterli değildir. Biliyorsunuz su işinde iddialıyım mevcut su kaynaklarının suyunu artırarak yeterli suyu bularak halkımıza arz edeceğim.

İşte projelerim

Yine ara ve ana yollarımızın bakımını yenilenmesini öncelikli sayıyorum. Diğer bir problem ise Önsen’e bir düğün salonu birde taziye kabul çadırı yapmayı taahhüt ediyorum. Öte yandan 6 bin 500 metrekare arazi sulama kanallarımızın ihalesi tamamlanmış durumda en kısa zamanda hizmetine sunulacaktır. Diğer yandan belediye fırınımızı faaliyete geçirerek halkımıza ucuz ve kaliteli ekmek imkânı sağlayacağız. Bu hizmet anlayışını bir bayrak yarışı olarak görüyoruz 20 yıl gibi uzun bir süredir önemli hizmetlerde bulunan belediye başkanımız Mehmet Bayraktar’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah sizlerin de desteği ile bu yarışta gelip olursak bayrağı üstün hizmetlerle daha ileriye götüreceğimizi taahhüt ediyorum.” (Manşet - www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...