MHP'de altı ismin yasak ilişki görüntüleri olduğunu öne süren ve Bahçeli dahil tüm yönetimin istifasını isteyen site, bugün bir ismin görüntüsünü yayınladı.

MHP'ye istifa şantajı yapan internet sitesi, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici'ye ait olduğu öne sürülen görüntüleri yayınladı.

,Gizli görüntüleri olduğu iddia edilmesinin ''komplo'' olduğunu söyleyen Mehmet Ekici istifayı düşünmediğini söylemişti.

Ekici, MHP'ye şantaj yapılan sitedeki iddialar üzerine yaptığı açıklamada, ''Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum'' demişti.

İSTİFA EDENE GARANTİ VERDİLER!

Görüntüyü yayınlayan kişi ya da kişiler ayrıca bir de açıklama koydular. Devlet Bahçeli ve daha önce adlarını duyurdukları 6 ismin istifa etmemesi üzerine görüntüleri yayınlamaya başladıklarını duyuran şahıslar, ayrıca, MHP Başbanlık Divanı, MHP Parti Üyeliği ve milletvekili adaylığından istifa edenlerin görüntülerini yayınlamama sözü de verdiler.

İşte o metin:

“Hepiniz birer Türk bayrağısınız! Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin!”
Başbuğ Alparslan Türkeş

Ülkücü sorumluluğumuz gereği, ilk önce Bahçeli’yi -kamuoyuna yansımadan -aylar öncesinde uyardığımızı, ancak hiçbir adım atılmadığını söylemiştik. Olumlu bir adım atılmayınca tüm bu “pisliklerden ve elebaşından” partimizin kurtulması gerektiğine inandık ve yayınlarımıza başladık.

İyi niyetle 6 kişinin ismini dahi anmadan tekrar Bahçeli’ye çağrıda bulunduk, uyarmak istedik. Bahçeli ise iyi niyetli çağrımızı çarpıtarak kendisine şantaj yapıldığını söyledi. Olumlu bir şekilde partiyi 4 pislikten arındıran Bahçeli, bir anda “u dönüşü” yaparak kendisine biat etmiş A Takımına sahip çıktı ve kendisi de pisliğin içine düştü.

Maalesef bize başka bir çıkar yol bırakmayan, MHP’ye ve davamıza gelecek zararı umursamayan ve tek dertleri menfaat temin ettikleri koltuklarını korumak olan bu işgal çetesinin ve elebaşının inadı yüzünden yayınlarımıza devam ediyoruz.

Bahçeli’nin basın önünde sorumluluk ve vebali sırtına alan açıklamasına gerek yoktur. Zaten vebal sırtındadır ve sorumluluğunu yerine getirememiştir. Yol arkadaşlarına ve ekibine sahip çıkmak elbette bir liderlik vasfıdır. Ama ondan daha da önemli bir liderlik vasfı vardır ki, o da Türk milleti ve ülkücü hareketin manevi değerleriyle kan uyuşmazlığı olan liyakatsiz ve ahlaksız insanlardan ekip oluşturmamaktır. Böyle pislikleri teşkilatın başına bela etmemek, yüzümüzü yere eğdirmemektir. Ahlaksızlıklarıyla davamızı lekeleyen bu ekibe sahip çıkarak kefil olmak liderlik olamaz, olsa olsa elebaşılık olur. Ahlaksızlığı ortaya çıkan kişiler, geçmişi ülkücü davada geçenler olunca “ahlaki zaafı olanları aramızda barındırmayız” diyerek bir çırpıda istifa ettiren bahçeli; sıra devşirmeler, ulusalcılar ve mukaddesat düşmanlarına gelince hemen kefil olup onları korumaya kalkması, üzerinde derin düşünülmesi gereken bir mevzudur ve kendisine yüklenen davamızı ve hareketimizi bitirme misyonunun da açık delilidir.

Maalesef artık görüntüleri yayınlamaya başlıyoruz.


İsmi geçen diğer 5 kişi, partimizi ve camiamızı daha fazla yıpratmak istemiyorlarsa başkanlık divanından, milletvekilliği adaylığından ve partimizden istifa etmek zorundadırlar.

İstifa edenlerin görüntülerini yayınlamayacağımızı “mukaddesatımız üzerine yemin ederek” tekrar partimize ve kamuoyuna ilan ediyoruz.Canilerden medet umacak kadar alçalan, otuz bin cana kıyan PKK’yı “tutarlı ve fikir namusuna sahip” ilan eden, Sitemizin ismini vermesinden sonra ise gazetecilere “biz şerefli insanlarız. Yüzüm ak, alnım açık. Bu bir iftiradır.” diye bağıran, “ pislik 5 – Mehmet Ekici ”