Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Okay, Bulanık ve Peynirdere(Köy) mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “43 Mahalle, 58 Köyü 236 bin nüfus, toplamda 101 mahallemiz var bunların tamamına eşit hizmet vereceğiz,” dedi.


KAHRAMANMARAŞ- Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay, Bulanık ve Peynirdere (Köy) mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek; “43 Mahalle, 58 Köyü 236 bin nüfus- toplamda 101 mahallemiz var bunların tamamına eşit hizmet vereceğiz,” dedi.


Önceki gün akşam Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Debgici , Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte köy gezilerine başlayan Necati Okay; ”Köyden dönüşen mahallerimizle beraber 43 merkezde 58 köy olmak üzere toplamda 101 mahallemiz var. Bizler için düğün, cenaze sonrası taziye ziyaretleri çok önemli, bu sebeple Semt Sosyal Tesisleri kurmak için projeler yaptırdım. Tüm mahallelerimize bu tesislerden yapacağız, Düğün, Nişan, Taziye ziyaretleri, içinde okuma salonu ve dersliklerin bulunduğu tesisler mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir."


Peyinirdere ve Bulanık köyünde vatandaşlarla sohbet eden onların dertlerini dinleyen Necati Okay; “Artık Kahramanmaraş büyükşehir ve paramız çok her köyümüze eşit hizmet dağıtarak buralarının gerçek mahalle haline getireceğim. Bu köylerimizi kıymetlendirecek bir diğer projemiz ise Kahramanmaraş- Çağlayancerit- Gölbaşı yol projesidir. Standartı yüksek bir yol yaptığımız zaman Kahramanmaraş Gölbaşı 60 km. düşmekte. Pazarcık üzerinden ise 100 km. olup, herkes bu yolu kullanacaktır. Böylece buralarda arsa fiyatı artacak yol üzerine lokanta, benzinlik gibi tesisler yapılacaktır. Yol olmayan yerde medeniyet olmaz, mesele olanda burada, biz sizlere öncelikle yol getireceğiz sonra, arkasından tüm hizmetler gelecektir..” diye konuştu.


BU BİR MAHİLLİ SEÇİM OLMAKTAN ÇIKTI


İnternet ortamında, ses ve görüntü montajlarının savaşının başladığı bugünde bu seçimler bir mahalli seçim olmaktan çıktığını belirten Necati Okay; “Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçe belediyesi ile sizlereden oy istemeye geliyorduk ama bugün bu seçimler bir mahalli seçim olmaktan çıktı. Ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arkasında durma dik durma seçimine dönüştü. Sizin başbakanınız, Recep Tayyip Erdoğan yıkmak için her gün uydurma ses kayıtları çirkin iftiralar atıyorlar. Bunların tek düşüncesi var Türkiye'yi yıkmak. Irak gibi , Suriye gibi bir savaşın içinde bırakmak istiyorlar. Bunlara dur demek için 30 Mart da oylarımızı ak partiye başbakan Recep Tayyip Erdoğan vermeye varmısınız?“ dedi.


Alkışlarla sözü kesilen başkan adayı Necati Okay gördüğü ilgiden memun olarak ayrıldı.