Kahramanmaraş’ta rekor seviyeye ulaşan milletvekilli aday adaylığı yarışına bir isim daha eklendi.

MHP milletvekilli aday adaylığına ismini yazdıran Ayhan Özer, tren yolunun bağlantılarının geliştirilerek hızlı tren’e dönüştürülmesi, hastanelerin geliştirilerek bölge hastanesi haline gelmesi, ikinci bir üniversitenin açılması, Polis Meslek Yüksek Okulunun kente kavuşturulması gibi birçok alanda şehre hizmet edeceğini öne sürdü.

Aday adaylığı sebebini Türkiye’ye ve Kahramanmaraş’a hizmet olarak ele alan Ayhan Özer ulaşımdan, eğitime, sağlıktan, spora kadar birçok alanı kapsayan projeleriyle milletvekilliğine aday adayı olduğunu ifade etti. Konuşmaları sırasında kente dair yenilik çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraş MHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Özer şu noktalara değindi:

“Sizlerin de çok iyi takdir ettiği gibi ülkemiz son yıllarda çok önemli problemlerle karşı karşıyadır. Bunun sebebi ülkemizin içinde bulunduğu stratejik konumu, genç nüfusuyla ekonomik dinamizmidir. Türkiye bu yapısı ile tüm dünyanın özellikle Ortadoğu’da enerji yollarını kontrol altına almak isteyen büyük devletlerin temel hedefi olmuştur. Büyük devletler ülkemizi fiilen kontrol altına almak istiyorlar. Şayet bunu sağlayamazlarsa ülkeyi bölerek küçültüp kontrol altına almak istiyorlar. Bu gerçeklerle mücadele etmek için Türkiye’yi ve dış dünyayı iyi bilmek ve olayları isabetli değerlendirmek zorunludur.”

MHP Teşkilatı’nın birçok konumlarında görev alan Özer, Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, İl Başkanlığı, Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği, Parti Müfettişliği görevlerinde bulunarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne zevkle ve şevkle hizmette bulunduğunun altını çizdi.

Kente yeni alanları dâhil edeceğini söyleyen Özer, milletvekili olduğu takdirde şu çalışmaları gerçekleştireceğini ifade etti:

“Tren yolunun bağlantılarının geliştirilerek hızlı tren’e dönüştürülmesi, Hastanemizin geliştirilerek bölge hastanesi haline gelmesi, İkinci bir Üniversitenin açılması, Polis Meslek Yüksek Okulunun açılması, 40 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu yapılması, gençlerimizin spor’a yönelmesi için çeşitli branşlarda spor okullarının açılması, Çeşitli Meslek Kurslarının açılarak işsizliğin önlenmesi, gibi hususların gerçekleşmesi için tüm gayretimle, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmayı hedeflemekteyim.”