TPB Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraşspor’u ziyaret etti.


Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraşspor Spor Kulübünü ziyaret etti. Ziyarette Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Feridun Kolat, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraşspor Antrenörü Besim Durmuş, Takım Kaptanı Zafer ve yöneticiler hazır bulundu. Pakdil, “Kahramanmaraş, kenetlenecek ve takımımız Süper Lige çıkacaktır” dedi.


“SÜPER LİGE ÇIKARMAK İÇİN GAYRETLERİMİZİ ÇOĞALTMAMIZ GEREKİYOR”


Kahramanmaraşspor’a PTT 1. Ligde başarılar dileyen Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil “Hedefimizi Süper Lig olarak belirledik.  Bu hedefe ulaşmak için kenetleneceğiz ve bu hedefe doğru ilerleyeceğiz. PTT 1. Ligde mücadele eden takımlar, süper lig tecrübesi olan takımlardır ve hepsinin hedefi tekrar süper ligdir. Bizim Süper Lige çıkmamız için ihtiyacımız olan en önemli şey inançtır. Yönetimden, teknik ekibe, futbolculardan taraftara kadar hepimizin buna inanmamız ve bu doğrultuda çalışmamız gerekmektedir. Bu inanç ve mücadele bize Süper lige taşıyacaktır” dedi.


“SPOR, TOPLUMSAL BARIŞA KATKI SAĞLAMALIDIR”


Alınan her puanın anlamı olduğunu ve takımı motive edeceğini sözlerine ekleyen Pakdil, “Taraftarlarımızın, işadamlarımızın kulübümüze destek vermesini istiyorum. Gayretlerimizi çoğaltmamız gerekiyor. Kahramanmaraşsporun başarısı şehrimizin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacaktır” dedi. Taraftarlara fair play çağrısında bulunan Pakdil, “Taraftarlarımızın yanlışları kulübümüze ekonomik olarak zarar verebileceği gibi, şehrimizin imajına da zarar verir. Bunun için herkesin fair playe davet ediyorum. Tüm liglerimizin, 2013-2014 sezonunun tüm kulüplerimiz adına, şiddetten yoksun, barışçıl düşünceler içinde, yüksek kalitede ve Fair Play çerçevesi bütünlüğünde geçmesi en büyük temennimdir. Futbol nihayetinde bir spor dalıdır ve önemli olan toplumsal barışa katkı sağlamasıdır” diyerek açıklamasını tamamladı.