Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, daha önce açıkladığı seçim sürecinde 100 bin kişi ile görüşme hedefini gerçekleştirebilmek için yağmura aldırmadan harıl harıl esnaf ve mahalle gezileri yapıyor. Poyraz, hedefine ulaşabilmek için şu ana kadar 10 bin kişiyi geçtiğini öne sürdü.

Beraberinde Ak Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı esnaf ziyaretinde Cumartesi günü Mağralı Ökkeş Caddesinde bulunan esnafları dükkânlarında yine ‘jet hızı’ ile ziyaret ederek tokalaşan Poyraz, kimi zamanda esnafların sorunlarını dinledi.

Başkan Poyraz, esnafların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirterek belediye çalışmalarıyla ilgili de esnaflara bilgi verdi.

Başkan Poyraz; “Tüm gayretimiz bu şehrin güzel insanları için. Kahramanmaraş Belediyesi her alanda dur durak bilmeden çalışıyor. Siz esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bunun farkında olması, takdir etmesi bizleri mutlu ediyor, şevk veriyor" dedi. Yerel seçimler öncesi esnafın büyük desteğini alan Başkan Poyraz’a Mağralı Ökkeş Caddesi’nde çocuklarda büyük ilgi gösterdi. Halk arasında ‘kıvrım tatlı’ olarak bilinen tulumba tatlısı imal eden bir işyerine giren Poyraz burada yanındakilere ve çevre esnaflarına ‘tatlı’ ikram etti.

Ancak ziyaretleri takip eden bir gazeteci, parasının nereden ödeneceğini bilmediği için tatlı ikramını kabul etmedi.

BAŞKAN POYRAZ’IN MAHALLE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın mahalle gezileri ise devam ediyor. 31 Aralık Cumartesi akşamı Namık Kemal Mahallesi’nde karşılanan Başkan Poyraz; “Kahramanmaraş halkı ile birlikte 30 Mart sabahı inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Başkan Poyraz, beraberinde Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ve Ak Parti bazı İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Namık Kemal, Yavuz Selim, Bağlarbaşı ve Yahya Kemal mahalleleri sakinleri ile sohbet toplantısı yaptı.

Belediye Baºkanı Mustafa Poyraz, şunları söyledi: “Kahramanmaraş her yönüyle modern bir şehir haline geldi. Biz şehrimizin güzel insanları için çalışıyoruz, Allah rızası için çalışıyoruz. Bizim Alnımız ak, yüzümüz açık. 6.5 seneden bu yana gece gündüz demeden şehrimin güzel insanları için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Belediyecilik sadece asfalt, kaldırım ve yoldan oluşmuyor. Biz Sosyal Belediyeciliği Kahramanmaraş Belediyesi olarak genişlettik. Yapılmayanları yaptık. Yaşlılarımız için Yaşlılar Dinlenme Salonu, Öğrencilerimiz için Kütüphaneler ve öğrenci çamaşırhanesi, Gıda Bankası, Aşevi, Taziye Evi, Ekmek Fabrikası, sanayi Esnafımız için Çorba dağıtım noktası yaptık. Sosyal belediyecilikte ilkleri gerçekleştirdik gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Her mahallenin kendine göre ihtiyacı farklı. Biz bütün mahallemizin sorunlarını çıkarttırdık. Mahallelerimizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.”

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vatandaşların çeşitli konulardaki sorularını da yanıtladı. Mahalle sakinleri ise mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Poyraz ve ekibine teşekkür ettiler. (www.kanal46.com)