Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, İsa Divanlı Mahallesi’nde yapılan toplantıda Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın “Başbakanın arkasına sığınarak siyaset yaptığını, bu yöntemin halkı kandırmak olduğunu” söyledi.

Yaklaşık bin kişiye hitap eden Ömer Özkan şöyle konuştu: “Sayın Poyraz, (ben Kahramanmaraş’a şöyle hizmet ettim) demiyor. (Mahallenizin sorunlarını çözdüm) demiyor. Peki, ne diyor. (6 yılda 469 proje yaptım) diyor. Sizinle beraber bu şehrin mahallelerini, sokaklarını fellik fellik gezelim, bakalım nerede yapılmış bu 469 proje. Sayın Poyraz kendine güvenmiyor, halkın kendisini sevmediğini, bu seçimlerde oy vermeyeceğini çok iyi biliyor. Bunu bildiği için de kendine değil, Başbakan’a oy istiyor”

‘Bu seçimlerde Başbakan seçmeyeceğiz’

Mahalle sakinlerinin büyük coşkuyla karşıladığı MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Kıymetli arkadaşlar biz bu seçimde kentimize belediye başkan adayı seçeceğiz. Türkiye’ye Başbakan seçmeyeceğiz. Bizi iyi yönetecek insanları iş başına getireceğiz. Biz her zaman şunu söyledik. Kendimize değil, kentimize başkan seçeceğiz. Siz adayları kıyaslayın kararınızı ona göre verin. Biz belediye başkan adayımız Sayın Daşcı’ya güveniyoruz.”

‘Açık Oturuma çıksınlar’

“Sayın Poyraz kendine güvenemediği için halkın içine bile çıkamıyor. Çünkü biliyor ki vatandaş ona 6-7 yılda yapamadıklarının hesabını soracak. Kendisine huzurlarınızda bir çağrıda bulunuyorum. Eğer hizmetlerine güveniyorsa bizim adayımız Sayın Daşcı ile televizyonda açık oturuma çıksınlar. Vatandaşımız iki adayı kıyaslasın. Ona göre kararını versin. Başbakanın arkasına sığınarak siyaset yapmaktan vazgeçsin.” (www.kanal46.com)