POYRAZ: "BÜYÜKŞEHİR İLE İLÇELER KOORDİNELİ ÇALIŞMALI"


Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Poyraz, AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Poyraz, burada yaptığı açıklamada, büyükşehir ile ilçe belediyelerinin koordineli çalışması gerektiğini söyledi.



AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya; İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.


 


Açış konuşması yapan Başkan Kısaca,“Bugün Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylarımızdan ve şu an Kahramanmaraş Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Poyraz Bey, teşkilatımızı ziyarete geldi. Kendilerine ve beraberindeki heyete hoş geldiniz diyorum” dedi.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Poyraz ise büyükşehir belediyesinin artık ilçelerde alt yapıdan sorumlu olacağını ifade ederek, şunları söyledi:



“Kahramanmaraş merkezde 90 mahallemizin hepsinde nerede kim oturuyor, durumu nedir, yatalak mı, kaç çocuğu var hepsinin sosyal envanteri elimizde. Bunu 7 senedir yapıyoruz. İhtiyaçları ne ise onları giderdik. Bir kısmına gıda kartı verdik. Gıda marketlerimiz var. İhtiyacına göre evinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Kahramanmaraş Belediyesi’ni devraldığımızda bütçesi 30 milyondu TL idi ve en az bir o kadar da borcu vardı. Bugün belediyemizin bütçesi 2014 yılında 250 milyonu geçti, 300 milyona doğru gidiyoruz.”
Başkan Poyraz daha sonra, Kümbet İlkokulu’nda eğitim gören ve doğuştan engelli olan 13 yaşındaki Muhammet Faruk Kurt’a, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.(İHA)