Bazıları gibi ne berber ne de fırıncı olduğunu kaydeden Mahçiçek: “Biz planlamacıyız ve bizler proje uzmanıyız” diye konuştu.

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Kamyoncular Derneği’ni ve Karacaoğlan Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Kamyoncuların ve esnafların sorunlarını dinleyen Mahçiçek, belediye başkanlığını devraldıklarında Kahramanmaraş Belediyesi’nin bütçesinin 8 trilyon olduğunu, belediyeyi devrederken ise bütçenin 73 trilyon lira olduğunu kaydetti.

Kamyoncular Derneği’nin yerinin kendi dönemlerinde yapıldığını ifade eden Mahçiçek, kamyoncu esnafına daha nezih ve park sorunu olmayan bir yer vereceklerini söyledi.

Kamyoncuların en zor şartlarda çalıştığını vurgulayan Mahçiçek: “Bilindiği gibi kamyoncular Türkiye koşullarında çok zor para kazanıyorlar, birde bunlara vergi borcu ve yakıt giderleri eklenince kamyoncu esnaflarınız çok zor günler geçiriyor” diye konuştu.

Mahçiçek, bu memleketin en güzel yerlerinde ne varsa en ücra köşesinde de onun yapılması gerektiğini dile getirerek, seçilmeleri takdirde tüm esnaf ve vatandaşı kucaklayacaklarını söyledi.

Bazıları gibi ne berber ne de fırıncı olduğunu kaydeden Mahçiçek; “Biz planlamacıyız ve bizler proje uzmanıyız” diye konuştu.

Mahçiçek: “5 yıl uzun bir zaman ve vatandaşlarımızın tercihlerini iyi yapmalarını ve hizmet yapacak kişileri değerlendirmelerini bekliyoruz. Seçilirsek bu memleket çok farklı olacak” diye konuştu. (www.kanal46.com)