Kahramanmaraş kent merkezinde yıllar önce yayın yapan Birlik TV'nin ortaklığını yürütürken Kahramanmaraşspor için düzenlenen toplantılara öncülük eden ve son günlerde ise siyasi arenada çarpıcı açıklamaları ile gündem olan AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal bu kez Kahramanmaraşspor için açıklamada bulunarak öneri getirdi.

2008-2009 sezonunda 3. ligte mücadele edecek olan Kahramanmaraş’ın tek profesyonel takımı olan Kırmızı-Beyazlı ekibin, yeni sezondaki başarısı için ne yapılması gerektiği konusunda Maraş Gündem'de yer alan habere göre; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, “Yeni sezonda tekrar 2.lige çıkacağımıza inanıyorum" diyerek, başarıya giden yolda geniş katılımlı bir toplantı yapılarak ortak akıl ve fikir birliği oluşturulması gerektiğini ileri sürdü.

Sözkonusu haberde aynen şöyle denildi:

"Geçmişe takılmadan yeni sezon için vakit kaybetmeden bir an önce ani ve ciddi kararların alınıp, biran evvel çalışmalara başlanılması gerektiğini savunan Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Kahramanmaraşspor'un yeni sezonda 3. Ligde mücadele etmesinin ardından, tekrar ikinci lige yükselmesi noktasında ne yapılması gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tatlıbal, “Kahramanmaraşspor'un bir alt lige düşmesinden üzüntü duydum” dedi.

Tatlıbal, “Kahramanmaraşspor yönetiminin öncülüğünde geniş kapsamlı, ilimizin spor alanındaki kendini ispatlamış spor yöneticileri, bürokratları, siyasetçileri, sivil toplum örgütleri, işadamlarımız va Kahramanmaraşspora'a gönül veren tüm taraftarıyla birlikte tek yürek olup, bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantının organize edilmesi gerek. Dolayısıyla Kahramanmaraşspor'un bundan sonra ne yapması gerektiği noktasında bir fikir birlikteliğinin oluşumunun sağlanması gerektiğine inanıyorum.

Kahramanmaraşspor'da oluşan yeni yönetimin, şahsi kanaatim böyle bir toplantıyı organize etmesi gerek. Bizlerde, bize düşen görevi Kahramanmaraşspor'umuz için her türlü platformda en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu

Kahramanmaraşspor bu ilin takımıdır. Bir alt lige düşmesinden gerçekten çok üzüntü duydum. Ama ben inanıyorum ki, kulüp başkanımızın da söylediği gibi bu yıl misafir olarak budayız, ondan sonraki döneme de de tekrar ikinci lige çıkacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Bu arada geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Kahramanmaraşspor'un kongresinde tekrar yeni yönetime seçilen başkanımıza ve ekibine yeni sezonda başarılar dileyerek, “Yeni yönetimin Kahramanmaraşspor için profesyonel bir idarecilik anlayışıyla hareket edeceğine inanıyorum.” dedi." (Kaynak: Maraş Gündem) (www.kanal46.tv)