Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ulaştırma Çalıştay Toplantısı’na katılmak üzere bugün Kahramanmaraş’a geldi.


 11 Kasım 2011 Cuma günü saat 10.50'de uçakla kente gelen Bakan Yıldırım, Valilik ziyareti gerçekleştirecek. Duble yol çalışmaları devam eden karayollarını inceleyecek olan Bakan Yıldırım, saat 14 ila 15 arasında ise; Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Ulaştırma Çalıştayı Kapalı Değerlendirme toplantısına katılacak olan Bakan Yıldırım, saat 15’de de açık yapılacak olan sunum bölümüne katılacak.


Belediye ve AK Parti Teşkilatı’nı da ziyaret edecek olan Bakan Binali Yıldırım’ın aynı gün Kahramanmaraş’tan ayrılması bekleniyor.


İLK ÇALIŞTAYA 3 BAKAN KATILMIŞTI


AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal'ın girişimleri üzerineAK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Kahramanmaraş’ın geleceğe dönük yol haritası ile önceliklerinin belirlenebilmesi için ilki 15-17 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen Çalıştay’ın sonuç bölümüne Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar katılmıştı.


Çalıştay’a katılmaları beklenen Enerji Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise, Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika gezisinde oldukları için Kahramanmaraş’a gelememişlerdi. (www.kanal46.com)