AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, çıkar beklentisi ile hareket etmenin yanlışlığına işaret ederek, AK Parti'nin en önemli vasıflarından birinin adalet olduğunu ifade etti.

Seçim sürecinde emek veren, destek veren birçok ismi sayan ve teşekkür eden Ünal, "İşsizlik gibi toplumu yakından ilgilendiren konularda bireysel çözüm yerine çoğulcu çözümü tercih edeceğiz ve bölgeye büyük projeler kazandırarak istihdama yönelik adımlar atacağız. " dedi.

Kahramanmaraş'tan AK Parti milletvekili seçilen Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, bir alışkanlığı sonlandırdığını anlatarak, "Normalde Seçim sonunda milletvekili seçilir ve gider. Ama bizim anlayışımızda milletvekili seçilir ve gelir. Artık birlikte çalışacağız. Sürekli birlikteyiz. " diye konuştu.

Milletvekilinin, ilçe yönetimini şekillendirme gibi bir görevi olmadığını dile getiren Ünal, "Ben Kahramanmaraş'a gelmeden önce Yunus Kaan Kısaca'yı arayıp orada patron sensin dedim. Geldim bir hafta boyunca aynı şeyi söyledim. Sonra kendisi bunu kabullendi. Recep Tayyip Erdoğan burada patron olarak ilçe başkanını bilir. " şeklinde konuştu. Çok Seçim kampanyası yaptığını, ama bu kadar sorunsuz, sıkıntısız ve rahat bir Seçim kampanyasını ilk defa yaşadığını ifade eden Ünal, şöyle dedi: "Belki sizin durduğunuz yerden bakıldığında çok sıkıntılı, çok sorunlu şeyler olmuştur. Ama ben gerçekten hiç bir sıkıntı yaşamadım. Şöyle bir duygu var. Milletvekili seçilir gider. Milletvekili Ankara'ya uğurlanır. Öyle bir şey yok. Tam tersi milletvekili seçilir gelir. O yüzden biz bir yere gitmiyoruz. Biz buralıyız. Teşkilatımızla beraberiz. Şehrimizle beraberiz. O yüzden vekil geldi seçildi, gitti diye bir şey yok. Öncelikle bunu bir zihnimizde kaldıralım. Milletvekilinin işi hizmet etmektir. Milletvekili kimin şuraya gideceği, kimin nereye gideceğiyle ilgilenmez. Benim görevim Elbistan'la ilgili, Kahramanmaraş'la ilgili büyük projelere destek olmak, bunların önünü açmak, bunlar için mesai harcamaktır. İnsanların isteklerini hiç kimse karşılayamaz. Ama her bir vatandaşımızın ihtiyacının karşılanmak bizim boynumuzun borcudur. İnsanların temel ihtiyaçları vardır. Sağlık, eğitim, konut ve iş edinmek ve AŞ gibi temel ihtiyaçları vardır. Bunları karşılamak için gece gündüz çalışacağız. Ama birilerini işe sokmakla işsizlik çözülmez. İssizliği, biz öncelikle istihdam oluşturarak ve ekonomik büyümeyle çözebiliriz. İnşallah Elbistanımıza 2 bin, 3 bin kişiyi istihdam edebilecek dev bir yatırımı getirirsek, bu, işsizliği çözmek için bir adım olur. "



Editör: TE Bilisim