AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, 11 Nisan’da listelerin belli olmasının ardından camia içerisinde kırgınlık, küskünlük ve sitem olmadan partinin başarısı için çalışmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

İl Başkan Yardımcılığı görevinden ve Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanlığından istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ve seçim çalışması bakımından siyasete ayrı boyut getirmesi ile dikkat çeken Karatutlu, şöyle konuştu:

“Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın son grup toplantısında da ifade ettiği gibi; listeye giremeyenler kesinlikle küsmemeli ve partimizin başarısı için çalışmaya devam etmelidir. Yine Sayın Başbakan’ın söylediği gibi ustalık döneminde Türkiye’nin inşası için her bir ferde ihtiyaç bulunuyor. Kahramanmaraş ileriki yıllarda büyükşehir olacaktır. Bu nedenle de herkese büyük görevler düşmektedir. Ayrıca; Ortadoğu ve çevre ülkelerde yaşanan demokratikleşme ve özgürlük hareketlerinin başarıya ulaşmasının temelinde de AK Parti iktidarının güçlenerek devam etmesi yatmaktadır. İşte bu nedenle 12 Haziran’daki seçimler çok önemlidir. Gerek dış dünyadaki gelişmeler gerekse de ülkemizdeki sivil anayasaya giden süreçte AK Parti iktidarına gerek vardır. Seçilecek kişilerin ehliyetli ve liyakatli olacağına ise inancımız tamdır.”