Yatağa bağlı yaşamak durumunda olduğu için tedavisi evinde gerçekleşmesi gereken kişiler için evde doktor hizmeti, bireylerin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor. Hasta mahremiyetinin korunması bu hizmetler sayesinde daha kolaydır. Sağlıkta kalite standartlarını gözeten kuruluşlar tarafından verilen bu hizmet, yaşlıların uzman doktorun kontrolünde olmasını sağlarken, yakınlarında bakım yükünün hafiflemesi mümkün olur.

Hastane koşullarında gerçekleşen tüm tetkik ve tedavilerin kişilerin evlerinin sıcaklığında olması, yaşlı ve kronik hastaların daha huzurlu hissetmelerine katkı sağlıyor. Hürmet evde bakım tarafından verilen sağlık hizmetleri oldukça kapsamlı olup, tedaviyi ve teşhisi destekleyici tüm cihaz ve ekipmanlar eşliğinde gerçekleşir.

Evde Doktor Hizmeti Nereden Alınır?

Sağlık Bakanlığı tarafından izinli olarak hizmet vermeye başlayan kuruluşlar, evde doktor muayenesi olmak için tercih edilmesi gereken en güvenli yerlerdir. Pek çok kişi eve doktor çağırma hizmetlerinin var olduğunu bilse de nerden ve nasıl alacaklarına dair bilgi sahibi olamıyor.

Başvurulan kuruluşun evde doktor muayenesi için temin edeceği doktorun uzmanlık derecesi eve doktor çağırma fiyatları konusunda farklılıklara neden oluyor. Belirlenen fiyat doktorun teşhisi ve tedavisini kapsadığı için, ek olarak istenen tetkikler için ekstra ücretlendirme talep edilebilir. Her branşta tedavi desteği sunan Hürmet evde bakım, yaşlıların ve yatağa bağlı olan bireylerin kendilerini güvende hissedebilecekleri bir tedavi sürecinde olmalarını sağlıyor. Bireyler iyileşene kadar uzman doktor takibinde olmaları tedavi sürecinin de hızlanmasını sağlar.