Anne ve babalar bebekleri için kullanacağı her ürünü titizlikle tercih eder. Özellikle bebeklerin büyüme aşamasında kullandıkları biberon ve emzik seçimi son derece önemlidir. Biberon ve emzik seçerken bebeğinizin yaşı göz önünde bulundurulmalıdır. Aynı zamanda ürünün yapıldığı madde, anti-kolik olması, boy ve şekli de dikkat edilmesi gereken noktalardandır.

Tüm bu özelliklere uygun olarak geliştirilmiş olan ve her bebeğin ihtiyacına cevap veren Philips Avent markasını hemen keşfedin!  Emzik, biberon, alıştırma bardağı ve diğer tüm ürün çeşitlerini bebeklere zarar vermeyecek kimyasal içeriklerden kaçınarak özenle hazırlamıştır. Philips Avent kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilen markalar arasında yer alır. Siz de Philips Avent biberon ve emzik çeşitleri ile bebeğinizi güvenle büyütebilirsiniz. O halde gelin birlikte annelerin 1 numaralı tavsiyesi olan Philips Avent markasının en popüler ürün çeşitlerini inceleyelim…

Philips Avent Natural Biberon

Ebeveynler her zaman bebeğini beslemek için en doğal ve en rahat biberonu bulmak isterler. Philips Avent natural biberon bebeğini hem emzirmek hem de biberonla beslemek isteyen anneler için tasarlanmıştır. Anne göğsüne benzer yapıdaki yumuşak biberon emziği ve anne göğsünün verdiği hissi taklit ederek emzirme ve biberonla besleme arasında geçişi kolay hale getirir. Ürünün genel olarak özelliklerine bakacak olursak;

  • Anne göğsüne benzer geniş biberon emziği, doğal kavrama etkisinin oluşmasını sağlar.
  • Anne göğsünü taklit etmek için tasarlanmış yumuşak biberon emziğine sahiptir.
  • Bebeğinizin kolayca kavramasına yardımcı olmak için özel olarak şekillendirilmiştir.
  • Temizlemesi oldukça kolaydır.
  • Antikolik valf biberon bebeğinizin hava yutmasını engelleyip havayı biberonun içine çeker ve koliği rahatsızlığı azaltır.

Philips Avent Ultra Air Emzik

Bebeğinizin cildinin nefes almasını sağlayan 4 adet ekstra geniş hava deliği ve hafif katmanı ile hava akışını en üst düzeye çıkarır. Böylece bebeğinizin hassas cildi kuru kalırken tahriş oluşumunu en aza indirger. Ultra air emzik, bebeğinizin rahat etmesi için yuvarlak köşelere sahiptir. Philips Avent yorumlar kısmında da deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Sizde tüm ürün çeşitlerini Philips Avent indirim avantajlarıyla Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat ve kapıda ödeme imkanı ile sahip olabilirsiniz.