Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde öğle saatlerinde feci trafik kazası yaşandı. İki aracın birleştiği noktada meydana gelen şiddetli çarpışma neticesinde bir vatandaş yaşamını yitirirken, iki kişi de ağır şekilde yaralandı.

KAZA ANI VE SONRASI

Ukrayna Dışişleri Bakanı'ndan açıklamalar: Rusya barış çabalarını sabote ediyor Ukrayna Dışişleri Bakanı'ndan açıklamalar: Rusya barış çabalarını sabote ediyor

Olay, saat 15.00 civarında beldenin işlek arterlerinden biri olan İbrahim Gündoğan Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 63 yaşındaki Abit Taş'ın kontrolündeki 26 B 5451 numaralı özel araç ile henüz kimliği tespit edilemeyen bir sürücünün kullandığı 27 U 0635 plakalı ticari araç, kavşakta büyük bir gürültüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi hasar meydana gelirken, sürücü Taş ve beraberindeki iki kişi yaralandı.

Civardaki vatandaşların acil ihbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık personeli sevk edildi. İlk yardım ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla en yakın sağlık kuruluşlarına nakledildi. Hastanede yoğun bakıma alınan Abit Taş, sağlık ekiplerinin tüm gayretlerine rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI İNCELENİYOR

Kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, olay anını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.