AK Parti Kahramanmaraş 6. sıra milletvekili adayı Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraşspor 46 Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek taraftarların sorunlarını dinledi.

12 Haziran’da yapılacak olan 24. dönem milletvekili seçimi öncesinde çalışmalarını sürdüren Ak Parti’li Sıtkı Güvenç şehrin tek Profesyonel Takımı Kahramanmaraşsporlu taraftarlar ile bir araya geldi.

Emniyet binası karşısında hizmet gösteren Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Güvenç, spor’un en iyi tanıtım aracı olduğunu söyledi.

Yeni açılan dernek binası için Güvenç hayırlı olsun dileklerinde bulunarak; ‘Bir şehrin tanıtımında spor kulüplerine çok iş düşüyor. Siz 12. adam olarak takımın gece-gündüz demeden yanındasınız. Futbol denilince akla takımın gece gündüz yanında olan taraftar gelir’ dedi.

Ak Parti Milletvekili adayı Sıtkı Güvenç’in ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği üyeleri; ‘Biz Kahramanmaraşspor taraftarı olarak Ak Parti Milletvekillerimizin ve diğer adaylarımızın spora duyarlı olduklarını çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde inşallah kendilerini bizleri temsil etmek üzere TBMM’de görmek istiyoruz’ dediler. (www.kanal46.com)