Haftalardır aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Kahramanmaraşspor zor günleri aşmak istiyor. Kötü günleri aşacaklarını söyleyen kulübün Basın Sözcüsü Kaan Kiraz, başarı için kısa ve uzun vadede planlarının olduğunu söyledi. Yeni yönetimde basın sözcüsü olarak görevlendirilen ancak şu ana kadar basınla henüz biraraya gelmeyen Kiraz, kendisini arayan ulusal ajans muhabirlerine açıklamada bulundu.

Uzun zamandır galibiyet yüzü görmeyen ve son olarak da İskenderun Demirçelik Spor'a kendi evinde 3-0 yenilerek şok yaşatan Kahramanmaraş'ta futbolculardan Nedim, Veli, Sezer ve Cihangir kadro dışı bırakılmış, Sadık, Ediz ve Hakan Demir'inde sözleşmeleri feshedilmişti. Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan futbolcuların 10 gün süre ile dinlenmelerinin istendiğini belirten Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Kiraz, İskenderun Demirçelikspor yenilgisi sonrası başlayan krizin sona ermesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Yeniden durum değerlendirmesi yapacaklarını söyleyen Kiraz, her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini kaydetti. Yönetimin tüm kadrosuyla takımın başarısı için çalıştığının altını çizen Kiraz, "Takım olarak zor günler yaşadığımız ortada. Bunu aşmak için yoğun bir çalışmada bulunuyoruz. Kısa ve uzun vadeli planlarımız var. Bunlar için de biraz zamana ihtiyacımız var." dedi.

HAFTANIN PROGRAMI:

10 Kasım Cumartesi:

13.30 GASKİ Spor-Kahramanmaraşspor (GASKİ Spor Tesisleri)

11 Kasım Pazar:

13.30 Adanaspor-Adıyamanspor (5 Ocak)

13.30 İskenderun Demirçelikspor-Şanlıurfaspor (5 Temmuz)

13.30 Şanlıurfa Belediyespor-Hatayspor (11 Nisan)

13.30 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor-Tarsus İdmanyurdu (Seyrantepe DİSKİ) (WWW.KANAL46.TV)