Türkiye 3. Ligi 5. Grup’ta Hatayspor’la birlikte play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Kahramanmaraşspor’da futbolculara verilen izinler 3 Ocak Cumartesi günü sona erdi.

Geçen yıl düştüğü ikinci lige yeniden yükselmek isteyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Arif Ağyar, sezonun tamamlanmasının ardından 33 kişilik kadroda yer alan 12 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi. Geriye kalan 21 kişilik kadroya ara transfer döneminde 3-4 transferle takviye yapmayı hedeflediklerini ve bu yönde görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Arif Ağyar, şunları kaydetti:

“Futbolculara verilen izin 3 Ocak’ta sona erecek ve kendi tesislerimizde top başı yaparak play-off grubu maçlarına hazırlınacağız. Bu ayın 6’sında ise Antalya’da yapılacak olan İddaa turnuvasına katılacağız. Antalya Limak Otel’de de 12 gün süre ile kalarak turnuva boyunca 3 maç oynayacağız. Ara transfer döneminde almayı düşündüğümüz ve görüşmeler yaptığımız oyuncuların da kampa yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Hazırlık, kamp ve turnuva maçlarının ardından play-off grubu maçlarına iddialı bir şekilde başlayarak, Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yere getirmek için ilerlemeye devam edeceğiz.”

Kulüp Başkan Yardımcısı Ağyar, 10 Ocak tarihinde genel kurul toplantısı yapılacağını hatırlatarak, yönetimin çok sayıda yeni isimle takviye edileceğini de sözlerine ekledi. (AJANS 46 SPOR SERVİSİ - www.kanal46.com)



(YEREL BASIN-YAYIN KURULUŞLARININ DİKKATİNE: Bu haber ile fotoğraflar, www.kanal46.com adı kaynak gösterilerek yeniden iktibas edilebilir. Kanal 46, mahreç göstermeden iktibas edenler hakkında yasal hakkını saklı tutar.)