Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TFF Başkanı Hasan Doğan, Antalya'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Doğan, kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılmasına karşın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


DOĞAN, 14 ŞUBAT'TA TFF BAŞKANI OLMUŞTU

1956'da Kastamonu'nun Abana ilçesinde dünyaya gelen Hasan Doğan, ilk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yaptı. 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörlüğü yaptı. 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürü oldu. Ramsey Giy.San.Tic.A.Ş., Gürmen Giy.San.Tic.A.Ş., Kip-Teks Konf.İmalat Paz.San.Tic.A.Ş. ve Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyesiydi. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi ve Boks Federasyonu yönetim kurulu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi.


Levent Bıçakçı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekilliği yapan Doğan, 14 Şubat 2008 tarihinde yapılan Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Haluk Ulusoy yerine başkan seçilmişti. Doğan, evli ve 2 çocuk babasıydı. (Anka)