Galatasaray Spor Kulübü resmi İnternet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Sarı-kırmızılı taraftarlara Bordeaux maçında gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

UEFA Kupası 3. Tur rövanş maçında Fransız ekibi Bordeaux'yu çok heyecanlı geçen maçta 4-3 yenerek tur atlayan Galatasaray'da Ali Sami Yen Stadı'nı dolduran taraftarların müthiş desteği de gözlerden kaçmamıştı. Galatasaray Spor Kulübü de Bordeaux maçında taraftarın 90 dakika boyunca gösterdiği destek nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kulübün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün gece oynanan UEFA kupası 3. tur maçımızda 90 dakika boyunca durmadan, bıkmadan, umudunu bir an bile kaybetmeden Galatasaray'a olan inançlarını sahaya yansıtarak takımımıza itici güç olan Büyük Galatasaray Taraftarına teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın dün geceki maç esnasında gösterdiği performans bir kez daha göstermiştir ki, küfür etmeden, oyuncularımızın motivasyonunu bozmadan ve sahaya herhangi bir şey atmadan yapılan destek takımımız üzerinde çok daha etkili olmuştur. Stadımız bugün dünyanın her yerinde atmosferi en güçlü statlar arasında en ön sıralarda yer alıyorsa bunu nedeni taraftarımızın dün gece örneklediği destek şeklinden kaynaklanmaktadır. Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ederken aynı atmosferin diğer maçlarda da devam edeceğine yürekten inanıyoruz."