Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos'ta kamp yaparak sürdüren Türkiye 3. Ligi 2. grup takımlarından Kahramanmaraşspor, oynadığı üçüncü özel maçta da galip geldi. Kırmızı-Beyazlılar dün oynadıkları özel maçta karşılaştıkları Diyarbakır Kayapınarspor'u 2-0 yenmesini buldu.

Bu arada takımın kamp masraflarını karşılayan işadamı Haluk Şerbetçi, Nevşehir'e giderek Kırmızı-Beyazlılara moral verdi, hazırlık maçı izledi. Gençlerden oluşan Kahramanmaraşsporlu futbolcuların bir hayli hırslı ve moralli oldukları gözlenirken, Antrenör Fethi Çokkeser yönetiminde çalışmalar sürdürülüyor. TBMM Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil ile Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ta kamp çalışmalarını sürdürmekte olan Kahramanmaraşspor'la ilgili bilgileri devamlı alıyor.

ÜRGÜPSPOR'U 5-2 MAĞLUP ETMİŞLERDİ

Türkiye 3. Ligi 2. grup takımlarından Kahramanmaraşspor, kamp yaptığı Nevşehir’in Avanos ilçesinde oynadığı hazırlık maçında Nevşehir’in Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ürgüpspor’u 5-2 mağlup etmişti.

İLK ÖZEL MAÇI DA 1-0 KAZANMIŞLARDI

Kahramanmaraşspor oynadığı ilk özel maçta ise 3. lig ekiplerinden Ünyespor’u Emre Karakız’ın attığı golle 1-0 yenmişti. (www.kanal46.com)