Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 20 puanla 13. sırada yer alan ve ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Erzurumspor’la oynanması gereken maça ev sahibi ekibin lig başından bu yana maçlara çıkmaması nedeni ile 3 puanla başlayan Kahramanmaraşspor, bu Pazar günü ağırlayacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında oynanacak maçı kazanmak için en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Antrenmandan önce oyuncularıyla kısa süreli bir toplantı yapan Demirözü, futbolculara tek düşüncelerinin galibiyet olması gerektiğini söyledi. Ayrıca rakiplerinin kâğıt üzerindeki avantajlarını da düşünmemeleri gerektiğini söyleyen Demirözü, ilk sekiz maçın çok önemli olduğunu ve bu maçlardan iyi puanlar alarak üst sıralara çıkmaları gerektiğini vurguladı. Antrenman boyunca futbolcuların neşeli ve hırslı tavırları gözlerden kaçmadı.

Böylece; 30 Ocak pazar günü 12 Şubat Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan Sivas 4 Eylül Belediyespor maçı parolası üç puan olarak belirlendi. (Kahramanmaraş'ta Bugün / www.kanal46.com)