Mersin'de düzenlenen XVII. Akdeniz Oyunları 84 kilo serbest stil güreş finalinde rakibini 2-0 yenerek altın madalya kazanan Kahramanmaraşlı Milli Güreşçi Serdar Böke Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.


Vali Şükrü Kocatepe ziyarette yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın güreş sporunun yatağı olduğunu ve atasporumuz olan güreş sporunda başarıyı artırmak için ilimizde gayretli çalışmaların yapıldığını söyledi.
Vali Kocatepe, “İnşallah şehrimizde bundan sonrada yeni şampiyonlar yetişir ve daha çok şampiyonu karşılamak bizlere nasip olur. Serdar Böke Akdeniz Oyunlarında şampiyon oldu yine Kahramanmaraşlı milli sporcu Yusuf Dikeç serbest tabanca atışlarında şampiyon oldu. İki sporcuyu da tebrik ediyor başarılarının devamı diliyorum. Dünya şampiyonasına katılacak Serdar Böke’ye şampiyonada başarılar diliyorum. Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere Belediye Başkanlığının ilimizde güreş sporunun gelişmesi için ciddi gayretleri var. Ben bu gayretlerinden dolayı onlara ve sporcularımızı yetiştiren antrenörlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette Vali Kocatepe, şampiyon Serdar Böke’ye altın takarak onure etti.


Ziyaret sonunda Vali Kocatepe heyet ile Valilik girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi.