Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Araban ilçesinde, şehitler için mevlit okutuldu.


GAZİANTEP (AA) – Araban İlçe Emniyet Amirliği, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için mevlit okuttu.


Araban İlçe Emniyet Amirliği, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mescidi Aksa Camii’nde yatsı namazına müteakip İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ile 6 din görevlisinin okuduğu mevlid programı gerçekleştirildi.


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlite gelenlere polis, cami girişinde gül suyu dağıttı. Mevlit esnasında da çikolata ve meyve suyu ikram edildi. Mevlit bitiminde tüm şehitlere toplu dua edildi.


İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, bayrağı ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, şehit olan tüm güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi.


Mevlit programına, Kaymakamı Serhat Karabektaş, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Muhittin Karabaş, İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli tüm polis memurları, şehit aileleri, ilçe esnafları ile vatandaşlar katıldı.


 


(AA)