Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs'ta sona erdiği bildirildi.


GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ile ilgili cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyarıldı. 


Ödemelerin belediye içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki belediye irtibat bürosu, Karataş irtibat bürosu, Balıklı irtibat bürosu ve "www.sahinbey.bel.tr" adresinden online olarak yapılabileceği belirtildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vergi gelirlerinin belediyelerin en önemli gelir kaynağı olduğunu vurguladı.


Bu kaynağın yerinde ve zamanında kullanılması için vatandaşların belediyeye olan vergi borçlarını ödemeleri gerektiğini, tahsil edilen bu paraların yeniden vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü kaydeden Tahmazoğlu, "Çeşitli sebeplerden dolayı hafta içi belediyeye gelerek vergilerini yatıramayan vatandaşlarımız için 31 Mayıs Cumartesi günü de veznelerimiz tahsilat yapacaktır" ifadesinde bulundu.


(AA)