Kahramanmaraşlı araştırmacı yazarlar Yaşar Alparslan ve Serdar Yakar İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ü makamında ziyaret eti.

Kahramanmaraş’ta son dönemlerde üretken bir çalışma sergileyerek okuyucusuna çok sayıda eser kazandıran araştırmacı yazarlar Yaşar Alparslan ve Serdar Yakar İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgülü makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş Valiliğince bir kültür hizmeti olarak Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen “Maraş Meşhurları” isimli kitaplarını takdim ettiler.

Fikir ve bilgi sahibi olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini vurgulayan il Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül şunları söyledi:

“Düşünceler, tecrübeler ve kavrayışlar, elde edilen bilgi birikimini, yazılı kayıtlar aracılığı ile yani kitaplar aracılığı ile kuşaktan kuşağa ve kültürden kültüre aktarılmaktadır İnsanlar, kitap okuyarak bu kesintisiz bilgi birikiminden yararlanma imkânı bulmaktadırlar.Başarılı olabilmenin en önemli şartlarından biri de geçmişteki insan tecrübelerinden yararlanmaktır. Siz değerli yazarlarımızı bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Allah kaleminizin gücünü arttırsın diyorum."

Araştırmacı yazarlar Yaşar Alparslan ve Serdar Yakar ise İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün bu yaklaşımından mutlu olduklarını insanlık adına, inceleme ve araştırmalar yaparak yararlı olmaya devam edeceklerini belirttiler. (Kaynak: MEM-BASIN - www.kanal46.com)