Kahramanmaraş'ta yapılan merkez ilçe 4. sınıflar arası birinci tur Bilgi ve Genel Kültür Yarışması'nda grup birinciliğini 140'ar puan alan Doğukent ile Barbaros İlköğretim Okulları paylaştı.

Kahramanmaraş merkez ilçe 1.tur 4.sınıflar Bilgi ve Genel Kültür Yarışması fikstür çekilişinde aşağıdaki okullar 1.grup olarak eşleşti. 10 Mart 2008 tarihinde saat 09:00'da İl Eğitim Hizmetleri Salonunda yapılan 1.tur 4.sınıflar Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasında heyecan doruktaydı. Yarışma sonucunda Doğukent İlköğretim Okulu ve Barbaros İlköğretim Okulu 140 puanla grup birinciliğini paylaştılar.

Dulkadiroğlu İlköğretim Okulu, Sergentepe İlköğretim Okulu ve Mıllış Nuri İlköğretim Okulu 120 puanla üçüncülüğü elde etti. Zeki Karakız İlköğretim Okulu ise 110 puan alarak gruptan elendi.

4.SINIFLAR 1.GRUP İLKÖĞRETİM OKULLARI

1.BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU
2.DULKADİROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
3.ZEKİ KARAKIZ İLKÖĞRETİM OKULU
4.DOĞUKENT İLKÖĞRETİM OKULU
5.SERGENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
6.MILLIŞ NURİ İLKÖĞRETİM OKULU

OKULDA BÜYÜK SEVİNÇ

Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasında grup birinciliğini Barbaros İlköğretim Okulu ile paylaşan Doğukent İlköğretim Okulunu temsil eden öğrenci kafilesi okulda sevinç gösterileri ile karşılandı.

Doğukent İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Bozdağ yarışmadaki asil yarışmacılar olan Fatma Akyokuş, Hasan Basri Gökkaya, Mislina Uçarkuş ve yedek yarışmacılar olan M.Mustafa Tutar, Ayşe Merve Tanır ve Gizem Nur Ermeydan adlı öğrencileri tek tek kutlayarak sevinçlerine ortak oldu.

Ayrıca Müdür Yardımcısı Mustafa Düşüngülü’yü ve 4.sınıf öğretmenleri Mustafa Karagöz, Senem Görgel, Halil Ertuğrul, Mehmet Şahin Karatutlu ve Fahri Gökkaya’yı ayrı ayrı kutlayan Bozdağ, öğrencilerin bu başarısında kuşkusuz öğretmenlerinin katkısının büyük olduğunu belirterek, teşekkür etti. (AJANS 46)






(NOT: BASIN-YAYIN KURULUŞLARI BU HABERİ İKTİBAS EDEBİLİRLER.)

Editör: TE Bilisim