Kahramanmaraş Merkez Sarıgüzel Köyü İkizce Obasında, 10 derslikli ilköğretim okulu yapmak üzere, ENERJİSA yetkilileri ile protokol imzalandı.


Valilik makamında 18.04.2012 Çarşamba günü saat 14.00’ da gerçekleşen imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Servet Güngör, ENERJİSA CPO Veli Balat, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan ve ENERJİSA yetkilileri katıldı.


Bugüne kadar Ekinözü’ndeki birçok hizmette ENERJİSA firmasının desteği olduğunu belirten Vali Kocatepe yeni yapılacak ve yapımı devam eden okulla eğitim öğretime verdikleri destek için ENERJİSA yetkililerine teşekkür etti.



Yapılacak okula ait 7229 m2 arsa, Sarıgüzel İkizce’ de yaşayan Ali Koca isimli vatandaşımız tarafından, taşıma merkezi ilköğretim okulu yapılmak üzere İl Özel İdaresine hibe edildi. Bu okulumuzun yapılması ile birlikte, Sarıgüzel, Kertmen, Hacıbudak, Hacınınoğlu ve Bademli köylerimizin taşıma merkezi ilköğretim ihtiyacı karşılanmış olacak. Ekinözü Soysallı’da ENERJİSA tarafından yapımı devam eden 8 derslikli ilköğretim okulu ile birlikte, ENERJİSA bu bölgemizde ikinci okulun yapımına da başlamış olacak.