Kahramanmaraş FEM Dershanesi Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) başarısını bir kez daha kanıtladı. Dershane öğrencisi Sefa Burak Kasımoğlu, 6 puan türünün 5’inde il birincisi olarak, dershaneye büyük gurur yaşattı.

FEM-ANAFEN Dershaneleri Kahramanmaraş Genel Müdürü Samet Demirci YGS’de elde ettikleri başarılı sonuçları bugün sabah saat 10.00’da düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Öğretmenevi karşısındaki dershane binasında yapılan basın toplantısında bilgiler veren ve dershane öğrencilerinden Sefa Burak Kasımoğlu’nun 6 puan türünün 5’inde Kahramanmaraş birincisi, YGS-2 türünde de ilk ikincisi olduğunu belirten Demirci, şunları kaydetti:

“Öğrencimiz, YGS-3 ve YGS-4 puan türlerinde de Türkiye 48’incisi, YGS 5 puanında da Türkiye 71’incisi oldu. Puan türlerinin ilk 10’una baktığımızda da, 60 derecenin 36’sı öğrencilerimize ait.” dedi. Demirci, gurur verici derecelerle Kahramanmaraş’ın adını duyuran Fem Dershaneleri’nin sorumluluğunun bilincinde olarak yıllardır süre getirdiği vizyonunu devam ettireceğini söyledi. “Bu başarıların asıl mimarı olan çalışkan, özverili, öğrencisini daima en yükseklere motive eden, branşında uzman değerli öğretmen kadromuza teşekkürü bir borç biliyoruz. Öğrencilerimizden aynı başarılarını LYS’de de göstermelerini temenni ediyoruz.”

Kanal 46 olarak FEM Dershanelerini ve sınavda başarı gösteren öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. (www.kanal46.com)