Final Dergisi Kahramanmaraş Dershanesi Müdürü İbrahim Gülsu, hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki dershane binasında gerçekleştirilen ve başarılı öğrencilerin de hazır bulunduğu basın toplantısında Gülsu, 2008 ÖSS ile ilgili değerlendirmesinde şunları kaydetti:

“2008; Final’ler için başarılı bir yıl oldu. Türkiye genelindeki başarıya Kahramanmaraş Final olarak ilk binde 14 dereceyle katkıda bulunduk. İl genelindeki sıralamada değişik puan türlerinde ilk onda sekiz derecemiz oldu. Final Dergisi Dershaneleri olarak on bir yıldır Kahramanmaraş’ta binlerce öğrenciyi üniversiteli yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizin eğitimdeki başarısına katkıda bulunmanın çabası içindeyiz. 2008 ÖSS’de ilimizin başarı grafiği yükselmiştir. Bunda katkısı olan okullarımızı, dershanelerimizi, ilimizin değerli öğretmenlerini, velileri kutluyoruz.”

Gülsu, önümüzdeki yıllarda Kahramanmaraş’ın eğitimde başarısını yükseltmek için, eğitimin tüm ayaklarının bir sinerji oluşturması gerektiğini söyleyerek; Ajans 46'nın da takip ettiği toplantıda sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eyleme dönüşmeyen hiçbir veri anlamlı değildir. Kahramanmaraş özellikle ilköğretimde derslik meselesini çözmeli. Bir Burdur’da Denizli’de dersliklerdeki öğrenci sayısının yirmi, yirmi beş olduğu unutulmamalı bunun vebali hepimizin. Başarıda şans yoktur. Final Eğitim Kurumları, yirmi dokuz yıldır, “Hiçbir başarı tesadüf değildir” felsefesiyle çalışmaktadır. Ülkemizi çağdaş medeniyetlerin seviyesine çıkarmanın yolu; yediden yetmişe çok, çok çalışmaktır. Final’in bu doğrultuda çalışarak eğitimde bir marka olduğuna inanıyoruz. Ülkemizin eğitimine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.” (www.kanal46.com)