KADAK (Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma) ekibi tarafından dağ köylerindeki fakir vatandaşlarımıza gıda yardımı yapıldı.

Ramazan münasebeti ile başkan Sait Kılıçsallayan ile bir grup dağcı kendi aralarında kendi imkanlarıyla hazırladıkları gıda ve kıyafetten oluşan yardım paketlerini bizzat köylere giderek ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırdılar.

KADAK Basın sözcüsü Dilek Kalınkütük yaptığı yazılı açıklamasında şunları belirtti;
Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerine azda olsa destek olmaya çalıştık. Dernek olarak Ramazan bayramına kadar her türlü gıda, kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız derneğimiz aracılığı ile bizlerle iletişim kurup kendilerinin de katılımıyla özellikle şehrimize en uzak dağ köyleri başta olmak üzere buradaki öğrencilerimize ve yoksul vatandaşlarımıza ulaştırabilirler. KADAK olarak bu tür organizasyonlarda gönüllü olarak çalışmaktayız. Bu Mübarek günlerde halkımızın göstereceği duyarlılığa ve her türlü yardımı ulaştırmaya açığız.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, bu Mübarek günlerde destek olmak isteyen halkımız [email protected] adresine e-mail atabilirler veya Başkanımız Sait Kılıçsallayan’ı 05378813167 nolu irtibat numarasınından arayarak gerekli bilgileri alabilirler.