Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Nas, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Kemal Karaküçük’ü makamında ziyaret ederek, Gönül Köprüsü çalışmasına verdikleri katkıdan dolayı teşekkür plaket verdi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Nas; “Ben kurumum ve eğitim camiası adına Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Kemal Karaküçük’e başta Gönül Köprüsü projemize verdikleri destekten dolayı daha sonra da her konuda yanımızda olup bizi destekleri için teşekkür etmek istedim. Eğer kabul ederlerse bu teşekkür plaketini de bir nişanesi olarak kendisine sunuyoruz” dedi.

KATSO Başkanı Kemal Karaküçük ise Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Nas’a plaket için teşekkür etti. Özellikle eğitim alanında katkı vermeyi ve eğitimi desteklemeyi kendilerine misyon edindiklerini belirterek her zaman eğitimi desteklediklerine dikkat çekti. Karaküçük, “Biz ticaret ve sanayi odası olarak her zaman eğitime katkıda bulunuyoruz. Biliyorsunuz bizim eğitim alanında her zaman ciddi katkılarımız var. Bizler bunu bir sorumluluk bir görev addediyoruz. Bundan sonra da katkı ve desteklerimiz tabiî ki devam edecek. Ben de size görevinizde başarılar diliyorum. Eğitim de kalite bizim en büyük isteğimiz” diye konuştu. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim