Bologna Süreci kapsamında yeniden yapılandırılan yükseköğretim sisteminin “Öğrenci Merkezli Eğitim” hedefi doğrultusunda öğrencilerin görüş ve katkılarının alınması amacıyla bölgesel çalıştaylar düzenleniyor.

Öğrencilerin sürece daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen çalıştaylardan birisi de 11 Mart 2011 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) gerçekleştirilecek.

Çalıştay’a Yükseköğretim Kurumundan temsilciler, Bologna Eşgüdüm Komisyonu (BEK) Başkanı, Osmaniye Korkut Ata, Gaziantep, Gazikent, Zirve, Kilis 7 Aralık, Mustafa Kemal, Adıyaman, İnönü, Cumhuriyet, Çukurova, Mersin, Çağ, Toros, Niğde, Bozok ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanları ve öğrenci temsilcileri olmak üzere yaklaşık 110 kişi katılacak.

11 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek program kapsamında; Müzik Dinletisi/Öğrenci Etkinliği, Öğrenci Merkezli Eğitimin Önemi ve İçeriği konulu oturum, İş Yükü Hesabı ve Program Çıktısı çalıştayları, Çalıştay Çıktılarının Değerlendirilmesi ile Öğrenci Görüş ve Katkıları bölümleri yer alacak. (www.kanal46.com)