Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Türkoğlu Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni KSÜ Türkoğlu Yerleşkesinde yapıldı.


 


Türkoğlu Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı yaptı.


Üniversitenin her alanda büyüdüğünü, başarılar elde ettiğini ve bunun herkesi gururlandırdığını ifade eden Prof. Dr. Fatih Kıllı, “Hepinize, cesaretle başladığınız bu yolda başarılar mutluluklar dilerim. Bugünü bir ayrılık olarak görmeyin. Hayatta başarılarınızı bizlerle paylaşın, üniversitenizi her fırsatta ziyaret edin, bizimle görüşün. Bizim için elde edilebilecek en büyük ödül, sizlerin başarısı ve mutluluğudur” diye konuştu.


KSÜ Türkoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Erol ise mezun öğrencilere iş ve meslek yaşamlarında başarılar dilerken, eğitimin yaşam boyu sürdüğünü hatırlatıp kendilerini geliştirmeye devam etmeleri tavsiyesinde bulundu


Türkoğlu Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı dönem birincisi Elife Karaca olurken, Mustafa Davarcı ikinci ve Adem Karahan üçüncü oldu.

Editör: TE Bilisim